Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 20 ezer ft körül melyik Amd...

20 ezer ft körül melyik Amd processzor éri meg legjobban. Alaplap csere is lesz processzorhoz igazolva. Pl Amd fx6 ; athon II x4?

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
x4 760k de én intelt ajánlok abból is a g3420-at
2014. júl. 28. 20:52
 2/5 anonim válasza:
Én most vettem egy Athon IIx4-et. Jó proci bírja, csak a gyári hűtő egy fos. Most próbálok találni hozzá egy ideálisat.
2014. júl. 28. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Az 760k a legjobb választás ebben az árban, de ezt se érdemes megvenni szerintem. A gyári hűtő semmit nem ér, venni kell rá egy normális hűtőt, ami megint minimum +6k

Inkább vegyél egy G3420-at H97-es lappal, azt legalább fejleszteni is tudod. És amíg egy játék/alkalmazás csak 2 magot használ, addig még gyorsabb is, mint a 760k.

2014. júl. 28. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Én most az Amd A8 6600- on gondolkodok. Előny hogy tartalm az integrált videókártyát. Tudom ez már 25 e. De még belefér. Szerintetek ez jó proci ?
2014. júl. 28. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt az apu-t kb igy kepzeld el: gyenge processzro+gyenge vga

Meg L3 cache sincs benne.

Jatekra egyaltalan nem alkalmas, nem fejlesztheto jol.

Filmezesre, netezesre meg az Intel igp-je is tokeletes

2014. júl. 29. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!