Melyik az a legújabb processzor, amelyikkel még kompatibilis lenne az Asrock G31M-S alaplapom?
Figyelt kérdés
Felújítanék egy új procira, de nem vagyok benne biztos, hogy érdemes-e egyáltalán komolyabbat venni bele, mert a gyártó oldalán ( [link] nem túl egyértelmű nekem laikusnak. Most egy régi Intel E1400 2GHz-es proci van, aminél akadnak jobbak :D
Miket ajánlatok?
2014. júl. 4. 13:29
1/3 anonim válasza:
Szerintem lég egyértelmű:
A legtöbb felsorolt processzort minden BIOS verzióval támogat (amelyik sor végén "All" van).
Nem vagyok híve az ilyen alacsony kategóriás alaplapoknak, de ha nem akarsz cserélni, akkor bármelyik Core2 Quaddal el lehet még lenni egy ideig.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Néztem az árakat, és jóval a keret alatt maradnék. Ha alaplapot cserélnék, akkor milyen alaplap+processzor kombinációt ajánlanál 50e körül?
2014. júl. 4. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!