Skynet2042 kérdése:
180000 ft os laptopnal mennyi egy alaplap csere?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 10:05
1/6 anonim válasza:
Az attól függ mennyit nem szégyenl elkérni a szervíz. Garanciaidőn belül nyílván 0 forint, azon kívűl hivatalos szervizek 30-40.000-et szerintem simán kérnek érte, kissebbek meg talán egy 5-10.000-el kevesebbet.
2/6 A kérdező kommentje:
En azt hittem aokkal dragabb.
2014. aug. 6. 10:13
3/6 A kérdező kommentje:
Am en nem a javitasat kerdeztem hanem maganak az alaplapnak az arat
2014. aug. 6. 10:13
4/6 anonim válasza:
Milyen laptopod van?
Lásd példa, az én 4 éves kis laptopom alaplapjának cseréje 35 ezer forint lenne.. |100.000Forintért vettem.|
5/6 A kérdező kommentje:
Ertem, akkor tenyleg ennyi, kosz a valaszt!!
2014. aug. 6. 10:14
6/6 anonim válasza:
Kérdezheted magának az alaplapnak az árát, de a többségébe ma már BGA-forrasztva van a CPU/GPU - olyan géped amivel cserélni lehet meg gondolom nincs (alsó hangon is 2-3 millió forint egy ilyen keteyere). Szóval ez nem olyan, mint az asztali gépeknél az LGA, hogy kiveszem-beteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!