Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a monitor?

Miért nem működik a monitor?

Figyelt kérdés
Összekapcsoltam egy VGA monitort a gépem DVI-I dual link csatlakozójával egy VGA DVI-D dual link adapter segítségével. A számítógép észleli a monitort, de a monitor nem működik. Az lehet a probléma, hogy a DVI-D nem kompatibilis a DVI-I-vel, vagy pedig a grafikus kártyával van a gond? (Nvidia GeForce 8600 GT)

2014. júl. 26. 09:56
 1/3 CspCsj ***** válasza:

A DVI-D adapterről hiányoznak az analóg jelhez szükséges tüskék, így nem továbbítódik az analóg videojel:

[link]

(baloldalon a négy tüske)

2014. júl. 26. 10:49
 2/3 CspCsj ***** válasza:

Kiegészítés: a VGA-DVI-D adapternek semmi értelme, mivel a DVD-D csak digitális, a VGA meg csak analóg jelet használ...

De ha VGA-DVI adapterre gondolsz, akkor az DVI-I lenne, de azt meg nem tudnád bedugni a DVI-D aljzatba, az előbb említett négy analóg jelet továbbító tüske miatt.

2014. júl. 26. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Én rontottam el, amikor megrendeltem az adaptert, nem néztem meg, hogy DVI-D vagy I.
2014. júl. 26. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!