Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alig egy hónapos Lenovo G500...

Szisti01 kérdése:

Alig egy hónapos Lenovo G500 laptopom (a fémházas) kijelzőjével van problémám. Ha felnyitom a fedlapot, és egy adott dőlészszög felett a monitor elfeketedik, csak a háttérvilágítás működik. Valakinek valamilyen ötlet?

Figyelt kérdés
Kicsit részletesebben, tegnap egy GPU drivert telepítettem sikertelenül, és a ma du egyik pillanatról a másikra elment a kép, csak a fényerőt tudtam változtatni. Újraindítás sem segített, a recover módban sem volt kép, egy barátom monitorjára kötöttem rá a gépet HDMI-vel, ott tökéletes volt a kép, azután nem sokkal jöttünk rá, hogy ha kicsi szögben nyitom fel a kijelzőt, akkor működik. Nagy valószínűséggel érintkezési gond van vele, és gondolom a jótállás erre érvényes még. Viszont, én jelenleg Dániában tartózkodom, a laptop magyar, vissza kellene küldeni a szervízbe, ami pénz és idő, jó volna, hogy helyben meg tudnám szerelni. Valamilyen szinten tudok elektronikus dolgokat szerelni (van eszközöm), de nem szeretném a garanciát elveszteni. Bárkinek valamilyen tipp?

2014. márc. 27. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Van. Küld haza....

Esetleg keresd meg a Lenovo Dán képviseletét és derítsd ki, hogy miképpen tudnád megoldani a dolgot. A gépek szervizelését Lengyelországban végzik, így nem kell haza postázni.

Az otthoni barkácsolást több szempontból sem ajánlom:

Először is a garancia ugrik, azt onnantól nem tudod felhasználni.

Másodsorban nagy a kockázat, hogy nem sikerül megfelelő szalagkábelt találni, esetleg nem sikerül beszerelni, vagy még nagyobb kárt okozol, mint amennyi hasznot termelsz...

És a harmadik, amit de nem utolsó: Az ár. Egy-egy ilyen kábel ára több lehet, mintha haza küldenéd a gépet.

2014. márc. 28. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Olcsóbb, hogyha veszel egy újat...
2014. máj. 30. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
A szállítást a Lenovo állja, így nem hinném, hogy olcsóbb újat venni. Másrészt: Ennek a modellnek az olcsóbb verziója egy 100-as, a legdrágább 200. Szerintem annyiból már igen pofás kijelzőt barkácsolnak bármilyen laposba. :D
2014. máj. 31. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!