Szeretnék egy AMD gépet össze rakni? [Többi lent]
Szóval AMD gépet szeretnék hogy ez mennyibe fájna?
Honnan válasszak legújabb alkatrészeket,mert eddig nvidia/inteles voltam.?
Végül igazad van én jobban,tudom hogy mit akarok és hogy miért akarom azt :)
Intel prociért nem adok ki 80-100kt amikor egy AMD is megteszi..
úgy látom még egy AMD fanboy hullám sepert végig a válaszainkon jó sok mínusz kíséretében :DDDD
Rendben, akkor ne fogadjátok el az igazságot :DD
Egyébként vicces hogy az első 2 oldal még aránylag korrekt beszélgetésként indult, aztán a 2.-odik oldaltól számítva mindenki elkezdett belekötni a fanboyokba.. :D Hasonló érzésem volt akkor amikor a tévében is láttam az ilyen banda háborúkat, csak itt mi szerencsére nem lövöldözünk egymásra, bár attól még szét lehet kapni egyeseket online. :D
Kérdező: Ha tudod mit akarsz, akkor minek fordultál ide tanáccsal? Hidd el, enélkül a kérdés nélkül is tudott volna élni mindenki, nem hogy még itt ráncigáld mindenkinek az agyát. És látod? Már megint nem értesz a lovakhoz... Egy Intel processzor nem kerül 80-100.000Ft-ba ami játékra való, olyan áron a 4 magos I7 van, azon felül pedig csak a 6 és a több magos társai, de az meg megint csak felesleges játékra. A legdrágább I5 is azt hiszem 55.000Ft (vagy az alatt van), amit te néztél FX-9370 az pedig pont azzal egy árban van, csak annyi különbséggel hogy az FX-nek az a processzora egy túlárazott fos, míg az I5-4670K egy bika processzor. Na mindegy...
(És akkor most a válasz: "Ha't de az az AMD nyócc magos!") :D
Engem is érdekelt volna, hogy van-e valakinek tapasztalata FX 9590-el. A fiamnak vettem volna egyet most, de FX 8350 lett belőle, mert nem találtam beszámolókat az 5 GHz-esről, márpedig a maximális fogyasztása eléggé kilóg a sorból.
Kérdező, senki nem fog elolvasni 7 oldalnyi trollkodást, ha még akarsz választ a kérdésedre, nyiss egy új kérdést, kimondottan FX-9370 témában, és ha a kimondott kérésed ellenére megint elkezdenek offtopikolni, akkor kérj moderációt.
Senki nem fogja javasolni neki a 9000-res szériát.
Legalábbis, aki ért hozzá, az úgy is megpróbálja lebeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!