Szeretnék egy AMD gépet össze rakni? [Többi lent]
Szóval AMD gépet szeretnék hogy ez mennyibe fájna?
Honnan válasszak legújabb alkatrészeket,mert eddig nvidia/inteles voltam.?
"Utólag úgy is az amd győz"
Szerintem itt te sem tudtad hogy mire gondolsz..
Na hajrá akkor vegyél Amd-t és legyél vele boldog. Dörzsölheted majd a tenyered, hogy micsoda üzletet csináltál..
Sok sikert hozzá, aki ennyire nem "lát" azt magára kellhagyni, úgy se fogja megfogadni a tanácsokat..
Meg azt birom, hogy nagyon tudod, hogy mi a jobb stb, de annyira nem vagy kepes hogy osszerakj magadnak egy konfigot.
Ha annyira kepben lennel a dolgokkal nem kernel segitseget..
Errol ennyit..
Most egy nicknevvel mit ernel?
Nem vagyok intelfanboy, egy hettel ezelottig Amd-t nyuztam, es nem azert valtottam, mert rossz volt, hanem mert mAtx konfigot akartam, es ezt csak intelben tudtam megvalositani.
(Fm2-t ne nezzuk)
Es ez nem fanboy-sag, mi csupan ertunk hozza.
Ennyivel te meg amd fanboy vagy, azzal a kulonbseggel, hogy koszonoviszonyban sem vagy a temaval...
Egyrészt honnan tudod, hogy mennyi volt?
Elmondom hogy egyáltalán nem volt az, de ugy latszik ezt is jobban tudod..
Auert gondolkodtam eleinte amd-ben is, mert eloszor kevesebbet akartam szanni procira es 6300 valoban nem lenne rossz valasztas, de huto arra is kell.
Szoval az a kis ido sem tartott sokaig amikor azon gondolkodtam hogy milyen lenne egy amd..
Kettonk kozul inkabb te vagy itt elvakult fanatikus, mint en..
Ezt a processzor ugy fel lehet huzni 5ghz ra úgy eléri az i7 3770l 3.5 ghz es értékét
https://www.youtube.com/watch?v=Tl5KSw_oFSk
de azért kell ehez hűtés meg alaplap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!