Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megoldható a konvertálás...

Megoldható a konvertálás Sata-ról PATA-ra (IDE)?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy új alaplap után akaok nézni, de azon má nincs PATA csatlakozó, de viszont a winchester még régebbi tipusu.Új wincheter után még nemakarok nézni, de így nemlenne kompatibilis a kettö egymáshoz.Namármost találtam a neten egy ilyen konvertálót, amivel elméletileg müködne: [link] . Valaki próbálta már így? Vannak hátrányok? Persze nemsok idöröl lenne szó, mert nemsokára egy új winyóra is beruháznék. Normális válaszokat pontozom és köszönöm is egyben!

2014. júl. 10. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg igen. De nem hiszem, hogy elérni az ATA max. sebességét(a SATA maximumját meg főleg nem). De nézel új procit, esetleg RAM-ot is hozzá?
2014. júl. 10. 21:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, ram már megvan hozzá, proci és hütö is lessz
2014. júl. 10. 21:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Lapot is csak azért vezek, mert a régi lga 775-ös, és így core i5-re ebben a lapban nem számíthatok, ezért le kell cserélnem, de amiket kinéztem lapokat, csak a mATX-es változatoknak van ATA csatijuk, de nekem sima ATX kell.
2014. júl. 10. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!