Hol tudnék eladni nem használt samsung 500 gigás PATA winchestert? Feltettem egy helyre de nem nagyon jelentkeztek érte. Mennyit lehet kérni érte? PATA-ODD átalakítót sem találtam h esetleg hasznosíthassam.
Nem azért, de winchestert nem vesz senki használtan.
Ha mégis, akkor tudnod kell, hogy egy 500 GB-os WD 7200rpm 64MB SATA-3 kb. 13000 Ft, ennyit mindenki rászán, tehát max. akkor tudod eladni, ha különösen jó az ajánlat, pl. ha ideadod egy 5eresért, én akár most is megveszem, ha nem idősebb fél évesnél ;D
Előző..
"nem használt"
Ez elkerülte a figyelmed?
Igen, ez úgy volt, hogy megvettem egy gépbe, pár hétig használtam, aztán szereztem új gépet. A winchesterhez meg vettem egy USB tokot, de semmi értelme nem volt mert nem használtam.
Most nemrég meg tönkrement a winchester (1 év után) az új gépben, és nem tudtam használni ezt a régit sem, mert nem kompatibilis, ehhez vennem kellett egy ssd-t.
Nem, még nem. Benne van amúgy a tokban, nem tudom pontosan hány gigás sajnos. 500-ra emlékszem, de lehet h csak 320, nem tudom, nincs kedvem elővenni. Múltkor próbáltam már egyszer eladni akkor megnéztem, lefotóztam, de senki se keresett és elment tőle a kedvem.
Viszont ha 5 ezerért elviszi valaki az is jobban megéri minthogy itt rohadjon.
Csodálkozol ha senki nem veszi meg, ha nem közölsz róla adatokat?
3000 Ft + postát adok az egészért, látatlanba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!