Ért valaki a raides ide módhoz?
Figyelt kérdés
Van egy sata-s alaplapom, rajta egy hddvel. Ezen van az op, minden.
Viszont van egy ide-s vinyóm, amin számomra fontos fájlok találhatók. Mivel nincs a lapon ide, ezért tettem bele egy sil0680 raid kártyát, amihez beraktam a patás vinyót. Viszont az a gondom, hogy így mindig arról akar nekem bootolni, nem az oprendszeres satásról. Biosban is próbáltam átállítani, de nem sok sikerrel. Kérdésem, hogyan tudnám megoldani, hogy az eredeti merevlemezről bootoljon a pc?
Próbáltam masterbe, slaveba, de akkor sem akarja amit szeretnék. Amint lehúzom az ide-st a raid kártyáról, rögtön bootol a primaryról.
2014. márc. 6. 13:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!