Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lenne a kifizetődőbb?

Mi lenne a kifizetődőbb?

Figyelt kérdés
Haldoklik a vinyóm, elég sok bad sector van már, és néha be is akad a rendszer. Vajon úgy érné meg jobban, ha vennék egy ssd-t, amin menne a rendszer, és meghagynám ezt ilyen adattárolósnak, vagy vegyek egy másik hdd-t, és ezt meg mellőzzem?
2014. jún. 29. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon kellene megvárni amíg behal a vinyó. Mert ha SSD-t veszel, azon fut a rendszer, attól még mindig rossz a vinyó. És ha nem marad már csak bad sector, akkor mehetsz méreg drágán visszaállítani az adataidat. Ne várd meg! Előzd meg
2014. jún. 29. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Adattárolásra nem szabad hibás meghajtót használni - már ha picit is fontosak számodra az adatok.

Nekem is volt egy kicsit szektorhibás lemezem, és hiába volt SSD-n a Windows, mégis "beakadt" néha a rendszer. Én inkább HDD-t vennék.

2014. jún. 29. 10:54
 3/6 macika55 ***** válasza:

A legjobb megoldás az lenne ha vennéd ezeket:

WD 500GB SATA-III Caviar Blue (WD5000AAKX) - 12000Ft

Kingston 60GB SSD V300 Series (SV300S37A/60G) - 12000Ft

Ám ha minél olcsóbban akarod megúszni a cserét,a HDD regenerátort használd és a végén nézd meg mennyi a felhasználható terület.

Amennyiben elegendő akkor háttértárként használhatod.

Viszont azt javaslom az op. rendszert telepítsd a a fenn található SSD-re.

2014. jún. 29. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:

SSD+vinyó

Tuti kombó, nekem így van

2014. jún. 29. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:

750GB + 1TB + 2TB HDD

Nekem ez a kombo van. :]

2014. jún. 29. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben köszi :)
2014. jún. 29. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!