Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik egyetem kifizetődőbb?

Melyik egyetem kifizetődőbb?

Figyelt kérdés
Nem sokára döntenem kell hogy hova is tovább és sürgősen szükségem lenne a pénzre .A tanulmányaimat támogatják viszont mindenképpen olyan egyetemet szeretnek elvégezni amiutan garantált hogy lesz állásom és jól is fizetnek .Jog az amin mostanában elég sokat gondolkodom ( becsben ) de nem tudom hogy van e esetleg jobb döntés .
2013. jún. 21. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Jognál kb minden jobb.
2013. jún. 21. 22:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Jog marha nehéz és nem ad biztos jövedelmet. Vagy legalábbis sokáig kell ahhoz tanulni, hogy megélhess belőle. Viszont vitathatatlan, ha eljutsz arra a szintre akkor bődületesen sok pénzt kereshetsz. Ez hatalmas rizikó, úgyhogy én másban gondolkoznék. Igazából nem tudom, hogy mi az érdeklődési köröd vagy hogy mi az ami számodra jól fizet. Én nem küldhetlek el sem az iparművészetire, sem a katonai főiskolára, a döntést magadnak kell meghozni. Olyasmiből viszont még nem sokan lettek milliomosok amit utálnak, tehát ha pl. irtózol a jogtól - felejtsd el. Csak azért mert, sok pénzt ígérnek, még nem lesz jó döntés - ez igaz a mérnöki, orvosi, agrár vagy akármilyen pályára.
2013. jún. 22. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!