Szerintetek melyik kifizetődőbb? Egy jó minőségű paróka vagy hajhosszabbítás? És melyik nézne ki jobban? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Most fekete hajam van (kb 30 cm hosszú) + póthaj és szeretnék világos szőkére váltani. Már korábban is csináltam ilyen manővert, és nagyon megviselte a hajam, de szeretem váltogatni a hajam színét úgyhogy valamelyiket úgyis bevállalom. A kérdés az, hogy megéri-e az összes szempontot figyelembe véve, hogy leszívatom, havonta festetem és újra-hosszabbítattaom, vagy inkább csináltassak egy jó minőségű parókát emberi hajból, amivel nem úgy fogok kinézni mint egy kambodzsai sztriptíztáncos.
Most találtam ilyen élethű parókákat amiket Nicki Minaj meg Lady Gaga is hord. Eddig nem is tudtam hogy van ilyen.
Árban nagyjából ugyanott van a kettő.
2013. márc. 6. 13:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!