Hajhosszabbítás?!
sziasztok:)
3 éve nővesztem a hajam, jelenleg a mellemig ér ha előrehúzom, de a fufru rövidebb.. tehát annyira nem rövid, de nekem az, ricinusolajat használok hajnővesztésre, nagyon sok változást nem vettem észre, főleg hogy minden reggel vasalom a hajam.
17 éves vagyok(nyáron 18) anyukám nem valami engedékeny típus, nagyon félt. de megszeretném kérni hogy engedje meg a hsjhosszabíttást, max 10 centi nem kéne sok:(
hogyan mondjam majd el neki? nagyon szeretném ha megengedné, mert utálom a hajam ://
Én nem erőltetném.
Egy barátnőmnek volt ilyen hőre illeszthetős.. Hát mit ne mondjak, undorító volt. A ragasztóanyag rasztásodni kezdett, a saját haja elkezdett töredezni és csak nagy kínok árán szabadulhatott meg tőle.
Nekem több mint egy éve van hőillesztéssel hajhosszabbításom és nincs vele semmi gondom.
Persze azzal számolnod kell, hogy jóval több odafigyelést igényel a póthaj, mint a saját hajad.
Ha ügyes a fodrász, akkor esztétikus lesz a végeredmény (ha budapesti vagy, akkor tudok ajánlani fodrászt, aki korrekt áron és szépen dolgozik).
Ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan írj privit.
köszönöm a válaszodat !:)
sajnos nem Budapesti vagyok:) Zalaegerszegi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!