Hajhosszabbítás?!

Figyelt kérdés

sziasztok:)

3 éve nővesztem a hajam, jelenleg a mellemig ér ha előrehúzom, de a fufru rövidebb.. tehát annyira nem rövid, de nekem az, ricinusolajat használok hajnővesztésre, nagyon sok változást nem vettem észre, főleg hogy minden reggel vasalom a hajam.

17 éves vagyok(nyáron 18) anyukám nem valami engedékeny típus, nagyon félt. de megszeretném kérni hogy engedje meg a hsjhosszabíttást, max 10 centi nem kéne sok:(

hogyan mondjam majd el neki? nagyon szeretném ha megengedné, mert utálom a hajam ://

#hajhosszabíttás
2013. jan. 28. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nem erőltetném.

Egy barátnőmnek volt ilyen hőre illeszthetős.. Hát mit ne mondjak, undorító volt. A ragasztóanyag rasztásodni kezdett, a saját haja elkezdett töredezni és csak nagy kínok árán szabadulhatott meg tőle.

2013. jan. 28. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Addigra nő is 10 cm-t, ha addig nem vasalod szét.
2013. jan. 28. 17:16
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. jan. 28. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt tincses hajhosszabbtásom,nem ajánlom!Egyszerűen nem tudtam elviselni,nem tudtam beletúrni a hajamba mert megakadtak az ujjaim a tincsekbe!Csomósodik,és teljes mértékbe nem lehet megcsinálni úgy hogy természetesnek látszódjon!
2013. jan. 28. 18:23
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. jan. 28. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem több mint egy éve van hőillesztéssel hajhosszabbításom és nincs vele semmi gondom.

Persze azzal számolnod kell, hogy jóval több odafigyelést igényel a póthaj, mint a saját hajad.

Ha ügyes a fodrász, akkor esztétikus lesz a végeredmény (ha budapesti vagy, akkor tudok ajánlani fodrászt, aki korrekt áron és szépen dolgozik).

Ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan írj privit.

2013. jan. 28. 20:42
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat !:)

sajnos nem Budapesti vagyok:) Zalaegerszegi.

2013. jan. 28. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem két éve van hajpotlásom elöször varrva volt de áttértem a csomozásra, ez a kettö a legrégebbi modszer ezek nem kárositanak mert csak a hajadra és egy kis cérnára van hozzá szükség (nem hagyományos cérna külön erre van kitalálva). Nem igaz hogy minden esetben károsit ez hajfüggö és hajhasszabitási modszer függö illetve profi fodrász is kell mert kb a 80
2013. febr. 12. 03:11
 9/9 anonim ***** válasza:
bocsi elküldte a laptop magátol :D szoval a fodrászok 80%-a nem megfelelö munkát végez. Amugy meg ha nem mondod meg neki lehet észre sem vesz 10cm tényleg nem sok
2013. febr. 12. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!