Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti hogyan használjátok a...

Ti hogyan használjátok a tintasugaras nyomtatóitok, otthon újratöltitek, üzletben újratöltetitek vagy kidobjátok és vesztek egy újat?

Figyelt kérdés
És indoklást is írjatok légyszi hogy miért úgy csináljátok ahogy...

2014. jún. 29. 00:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
akkor az úgy tényleg sokkal olcsóbb mint nekem a 8 mili 5 ezer... bár az enyémnél egyben van a patron és a nyomtatófej és ezért drágább...
2014. jún. 29. 13:46
 12/16 A kérdező kommentje:
de viszont azthiszem az enyémhez nincs is csak gyári... Canon PG-540 ( ez a fekete ) és Canon CL-541 ( ez pedig a színes ) utángyártottal még nem találkoztam...
2014. jún. 29. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát igen, ehhez én sem találtam utángyártottat, viszont tölteni lehet, a helyedben én így tennék.

G.

2014. jún. 29. 13:55
 14/16 A kérdező kommentje:
én töltögetem... :D a színes még az ami volt benne gyárilag, ez eddig kétszer volt utántöltve mindkétszer 12 milit tettem bele azaz 3x4 milit... a fekete már volt cserélve mert bedöglött... de amit kicseréltem az is volt töltve kétszer... egyszer 8 mili másodjára csere előtt csak 4 de már bőven megjött az ára a patronoknak többszörösen...
2014. jún. 29. 14:24
 15/16 A kérdező kommentje:

ilyet vettem hozzá:

[link]

2014. jún. 29. 14:25
 16/16 A kérdező kommentje:
meg direkt úgy választottam nyomtatót ami jó is meg tudja is amit kell meg lehet tölteni a patront azaz vagy resetelni vagy kikapcsolni a szintfigyelést...
2014. jún. 29. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!