Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen lett ez a konfig?...

Milyen lett ez a konfig? 110k-volt rá merevlemez nélkül.

Figyelt kérdés

Ezt a konfigot rendeltem pcx.hu-ról néhány perce. Merevlemez nem kellett és 110k-m volt az egészre. Leírhatnátok a véleményeteket:)

FX6300

Asrock pro3 r2.0

Kolink CXA-P28-OP ház:S (tudom h szar de nemvolt rá több)

XFX radeon r9 270 Core Edition

FSP Hexa plus 400w

Na milyen?:D

2014. jún. 11. 19:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Remélem a RAM véletlenül maradt le.. mellesleg a videokártya gyártójának oldalán sztem nem véletlenül van ez: "Minimum Power Supply Requirement : 500 watt"
2014. jún. 11. 22:43
 12/25 A kérdező kommentje:
Hozzáértők szerint egyébként elég a táp, hiszen a kártya 150w a proci 95w meg a többi kb 50w és még így se ment 300w fölé. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5.. Mikor vettem tisztába voltam azzal , hogy az AM3+ halott platform és azzal is h van intel i3... AMD-nél maradtam mert igen 1 évig gyűjtöttem 111k-m van nem több nem kevesebb. A ház egyébként nem végleges megoldás mert tudom h szar de valamibe lennie kell, max nem lesz az oldala felrakva. Nem hiszem h lesz még valaha ennyim,ezt vettem számításba azért spóroltam ott ahol tudtam:) Így utólag tényleg hülye a kérdésem és elég felvágós, na de bocsi a kellemetlenségért:)
2014. jún. 12. 12:58
 13/25 A kérdező kommentje:
Raktam bele ramot írtam is h véletlenül lemaradt....
2014. jún. 12. 13:57
 14/25 anonim ***** válasza:
Ja, csak tápegységnél alap dolog kb. 150-180W-ot rászámolni. Szakértők nem léteznek referencia nélkül, tehát azokat kérünk. Továbbra is fent tartom a véleményem, hogy a táp nem elég, házat meg minek szart rendelni, ha egy 5-10e forinttal felette sokkal jobbat kapsz? Nagyon sürgősen kellett egy gép a WatchDogs kalózmásolatának futtatására? Ugyan már.
2014. jún. 12. 18:35
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Hopp, megtaláltam a referenciát...jól van, tehát itt is elég sok gépét nem megfelelően használó egyén élősködik, majdcsak elfogynak.

Most akkor kérünk tényleg szakértőket.

2014. jún. 12. 18:47
 16/25 A kérdező kommentje:
Ennyire nem értesz meg b*zd+? Konkrétan 1 évig spóroltam rá 14 évesen, (gondolom majd most azzal jöszz, ilyen fiatalon semmit nem érthetek a gépekhez) 110k-jött össze nem több enm kevesebb... Igen! Nem fért volna bele + 5000Ft, nem mindenkinek trafikos az apja-.- gondolom soha többet nem lesz ennyi pénzem, akkor már miért ne olyat vegyek ami a legjobb teljesítmény nyújtja , nem igazad van! Úgy kellett volna vennem , h 10k ház 15k-s táp és videókártyából meg egy gt 6300 igaz? Nem sokáig leszel te 65%-os én úgy érzem, ha ilyen értelemtől telt kommenteket írsz....
2014. jún. 12. 19:48
 17/25 A kérdező kommentje:

*gt 630

ja tudom menjek nyelvtanozni-.-

2014. jún. 12. 19:49
 18/25 anonim ***** válasza:

Én az enyémre kb. 6 évig 15 évesen, de legalább most van egy olyan gépem, ami a Watch_Dogsot ultrán viszi.

És nem, ezt nyári munkákkal kerestem.

Sorry.

És igen, még spórolhattál volna egy tízest, hogy ne azon múljon, hogy megfő-e a többi 110.

2014. jún. 12. 19:54
 19/25 anonim ***** válasza:
56%

" Nem sokáig leszel te 65%-os én úgy érzem, ha ilyen értelemtől telt kommenteket írsz...."-ha pedig százalékrontásban akarod kitrollkodni magad, hát tedd azt. Senki nem nézi, mindenki a tartalmat figyeli.

Egyébként pedig azért nem 100%, mert ott is megmondom a véleményemet, ahol ez a kedves kis kisfiúnak (ja, bocs, a segghülye kérdezőnek) nem tetszik.

Nyelvtan: én ezt nem javasolom, ahhoz érzék kell.

2014. jún. 12. 19:57
 20/25 A kérdező kommentje:
megtapsoljalak? 14 évesen hol találok nyári melót? nekem csak onnan van pénzem , h ünnepekkor megfejem a rokonságot... Várjak még decemberig h legyen +10k-m? A táp jó, erről nem nyitok vitát! A ház amibe belelehet kötni, de ez csak ideiglenes megoldás... Lehet h 400w-os a táp, de az r9 270 nagyon keveset fogyaszt. Így is mindenből a legolcsóbbat vettem.. Ha szeretnél még vmit mondani azt privátba várom.
2014. jún. 12. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!