Alaplap processzor tulforrosodás!?
Kaptam kb fél éve egy uj számitógépet és azota nagyon fel forrosodik az alaplapon két proccessor (a beépitett videokártya processor-járol van szo azt hiszem és még egy kisebb procirol), Az összes proccessorra tettem proci pasztát hogy hátha az tartja a hőmérsékletét,de ez csak egyiknél sikerült, (a kisebbiknél), probáltam ujbol tenni a nagyrá hátha csak tul sokat tettem vagy tul keveset,de nem segitett... van egy nagy cooler-em amire tettem egy tölcsér véget hogy pont a procira fujjon,de ez sem tudja hidegen tartani...
Amit selytek hogy okozhatta ezt az egésszet (mert csak annyit változtattam a gépen miota megvan) azaz hogy ,betettem egy uj HDD-t és lehet hogy nem volt elégséges az áram ellátás a cooler-nek és ezért lassabban forgot/ nem tudta kellőképpen hütteni... (ez onnan gondolom hogy a régi gépemből kivettem a cool-ert ami led-es és sokkal gyengébb a fényereje az uj gépbe mint tul,ezért is gondolom hogy tul kicsi az áram ellátás a cooler-nek).
A HDD-t kiszedtem a gépből ,de még ugyanez a probléma,kérlek bármi ötletetek van irjátok meg,mert igy ha egy gépigényes játékot megnyitok ,az az egy rész tulforrosodik a gépbe és ujbolindul a gép...
"Akkor miért indul ujbol a számitógép mikor egy nagyobb játékot elinditok és játszok rajta többet?"
Esélyesen nem ezért. Kapcsold ki az automatikus újraindítást, hogy látszódjon a kék képernyő (kékhalál, BSOD), és annak az adataiból talán ki lehet találni.
Ne privátba! Hátha másnak is hasznos az információ.
HP táp (többieknek: HP D3006A0) nem rossz minőségű, emiatt nem hiszem, hogy nálad ez lenne a probléma.
#9: ezt te honnan látod?:D Vagy te is kaptál egy csomagot privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!