Segítség légyszíves! Vettem új processzort, ami sokkal jobb mint ami volt nekem, mégis akadnak a játékok! Mi lehet a baj? többi lent.
Unokatesóm processzorát megvettem.
Az előző processzorom: Intel Dual Core 1,8 GHZ-s volt.
a mostani Intel Pentium Dual Core 3,2 GHZ-s, 2x2cache-s.
(a többi: alaplap: ASUS P5GC-MX/1333 ; a RAM 2x1gb (800mhz-s) ; videókártya: ATI RADEON HD 4650 1GB.)
Na most, be lett téve az új processzor,és akad minden játék.(leginkább FIFA14-el játszom) És nem úgy hogy folyton akad,hanem mittudomén percenként egyszer úgy 5-10 mp-re belaggol,a kép is és a hang is úgymond "vissza-vissza" ugrál. (Hogy érzékeltessem: pl. mikor a kommentátor mond valamit és akkor akad be akkor ilyesmi: A-a-a-a la-la-la-lab-b-b-b-da mmmmos-os-ststst Mes-mes-essié.) és a régi processzorral nem volt ilyen. mi lehet a baj? alaplap nem bírja az új procit?:( Kérlek segítsetek!
[link] ez a proci.
a hőmérséklet tesztet nem tudtam eddig elindítani mert valami scan-t nyom a program..
Jól sejtettem, ez egy Netburst ("P4") alapú processzor. Ha a korábbi Core2-es, akkor könnyen lehet, hogy sikerült gyengébb processzorra upgradelni. Ennek eldöntéséhez elég megnézni a régi processzor kupakját, rajta kell lennie egy típusszámnak.
CoreTemp "scannel"? Nem kéne neki, biztos, hogy jót töltöttél le?
Egyébként sajnos úgy nézem, rossz irányba tereltelek, ez mégsem támogatja a P4-et. Próbáld ki a hwmonitort, rákeresve ez viszi: [link]
Egyébként, a D a Pentium D-ben Pentium D nem Dual Core-t, hanem Desktop-ot jelentett.
Unokatesódtól kérd vissza a pénzt.
Az előző prociét nem ha úgy értedxd
viszont a mostani [link] így megy. (még nem indítottam el a játékot.)
Mostani processzor hőmérséklete az érdekes (56 fok alapállapotban szerintem sok, könnyen lehet, hogy itt a probléma forrása - de terhelés közben lesz ez érdekes).
Régi processzornál a típusára lennék kíváncsi, ahogy írtam, ennek megállapításához elég csak a kupakjára ránézni.
A régi proci az nála van és most nemtudom visszakérni.
[link] miközbe megy a fifa14 aközbe ezt jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!