Megéri egy új 13"-as (a gyengébb harveres) Macbook Air 339.900-ért webshopból 1+1 év garanciával?
Figyelt kérdés
Nézegettem, hogy iStyle-ban 350.000 1 év garanciával. Lehet garanciát hosszabítani, az 78.000 Ft (+2év).
Ahol én néztem ott 339.900 1+1 év garanciával (a bolt hozzáad mégegy évet, mintha az Apple-nél kérném a hosszabítást)
Viszont a neten sok helyen kapható 227.990-ért 1 év garanciásan.
Megéri a + 1 év garanciára kifizetni azt a 12.000 Ft különbséget (az olcsó webshophoz képest)? Vagy vegyem inkább olcsóbban?
2014. márc. 4. 12:24
21/23 anonim válasza:
De azért csendben megjegyzem az Airnek 2.25x nagyobb az akkukapacitása.
Tehát üzemidőben messze lemarad a Toshiba.
22/23 anonim válasza:
En 850 € ert vetten becsben saturnban. Ne higgy ezekneka windozimado barmoknak az OS X et semmi sem potolhatja. Uzemido: 12 ora a tobbinek meg kb. 3 Nagyon kiraly:D
23/23 Blade2 válasza:
air-t vegyél mindenképp :)
sokkal jobb a billentyűzete,trackpad-je,üzemideje,ugye os x, zsanérja is kitűnő ,vékony,minőségi anyagok-összeszerelés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!