Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri egy új 13"-as (a...

Megéri egy új 13"-as (a gyengébb harveres) Macbook Air 339.900-ért webshopból 1+1 év garanciával?

Figyelt kérdés

Nézegettem, hogy iStyle-ban 350.000 1 év garanciával. Lehet garanciát hosszabítani, az 78.000 Ft (+2év).

Ahol én néztem ott 339.900 1+1 év garanciával (a bolt hozzáad mégegy évet, mintha az Apple-nél kérném a hosszabítást)

Viszont a neten sok helyen kapható 227.990-ért 1 év garanciásan.

Megéri a + 1 év garanciára kifizetni azt a 12.000 Ft különbséget (az olcsó webshophoz képest)? Vagy vegyem inkább olcsóbban?

2014. márc. 4. 12:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

Csak fröcsögsz te nyomorék. Na mutassál már olyan gépet ami tudja ezt 200e-ért? Ja, hogy az már nem megy. De személyeskedni tudsz, mert értelmes érvet már nem tudsz felhozni.

Nem tudom, hogy a billentyűzet világítás a kis kompakt méret, a hosszú üzemidő az mióta külsőség. De azok után amiket itt leírtál nyilvánvalóan értelmifogyatékos vagy.

Az üzemidőt meg nem csak papíron hozzák ezek a gépek te szerencsétlen.

De még mindig adott a lehetőség, hogy mutass olyan gépet ami ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik és 200e-ért megvehető.

Persze ez már nem megy csak a személyeskedés.

Mert ugye csak fröcsögni tudsz.

Eleve nem értem, hogy minek jön ide egy ilyen nyomorék, aki nem a kérdésre akar válaszolni, csak fröcsögni.

2014. márc. 4. 16:57
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Nah te szánalmas gyerek. Akkor ha azt látod nem válaszoltam a kérdezőnek hülyébb vagy mint hittem. Hozzak példát? Mire leírod a szarságaid megnézhetted volna bőven. :) de tedd egymás mellé a két gépet. Futass teljesítménytesztet. Majd rájössz hogy egy 200 ezres lenovo is legyilkolja teljesítménybe!!! A többi érved is szar. De hajrá. :)
2014. márc. 4. 17:07
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj már te nyomorék. Azt nem vagy képes felfogni, hogy nem a teljesítmény minden. De biztos kicsi a farkad és ezért jössz az e-penisszel. LOL :)

De még mindig nem sikerült konkrét példát felhoznod.

Tudod mindig is csúcsgépeim voltak IBM, Sony Vaio, Asus bőrkötésű laptop a típusát már nem tudom és hasonlók

De mégis mi a szarra kellene a teljesítmény te szellemi nyomorék egy laptopban???

Nekem könnyű és kényelmes kezelhetőség, megbízhatóság, hosszú üzemidő kell, kis súly, és vékony kivitel, hogy még más is beférjen a táskámba ezen kívül. Sokszor van, hogy egész nap hajtom és nem tudom tölteni. Jah és sötétben is látom a billentyűzetet nem egyszer komoly előny.

Na látod te barom ilyen gépet meg nem nagyon kapok olcsóbban. Néztem egy rakás gépet meg már használtam, de egyik sem tudta azt amit a Macem. Azóta eldöntöttem, hogy a következő is az lesz.

De az ilyen szellemi nyomorékok, mint te ezt nem képesek felfogni, hogy valaki nem az epeniszre meg és nem csak az a fontos neki, hogy milyen teljesítménye van a gépnek.

Baszhatom a nagy teljesítményt, hogyha lemerül 3 óra alatt. Idióta.

2014. márc. 4. 17:18
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Te ritka hülye vagy ember! Fel se fogod mit írok. :D Persze persze te kis pénzes tini. Májerkedj. :D Tudod lehet állítani azt, hogy meddig bírja az akksi. Ha viszed magaddal, akkor hosszabb üzemidőt választod. De nem bajlódok veled. Buta vagy. Fizess 330ezret egy olyan hardverért ami a felét éri. :D csá. Jó recskázást, ha már felhoztad, csak nehogy rácsapd az airod. :D
2014. márc. 4. 17:30
 15/23 anonim ***** válasza:
14%

Uj valaszolo vagyok!

Ez pl.: www.ipon.hu/webshop/product/lenovo_ideapad_z575am_59_317167/191046

Ehez képest: store.apple.com/hu/buy-mac/macbook-air

De annyira nem neztem utanna mert mobilrol vagyok. De szinte biztos vagyok benne, hogy ennel jobb laptop is van ilyen arban de telon nem olyan egyszeru de megprobaltam.

2014. márc. 4. 17:34
 16/23 anonim ***** válasza:
56%

Tehát fröcsögni tudtál, de példát nem tudtál felhozni. Gratulálok!!

Azt meg pláne nem voltál képes felfogni, hogy az Air mire is készült.

Jah meg azt sem, hogy ebben a kategóriában nincs jelentősen olcsóbb és jobb gép. Ha lenne, akkor tudnál mutatni, de ugye csak pofázol ész nélkül és nem tudsz olyan gépet mutatni ami ebben a kategóriában fele ennyi lenne és tudná mindezt. De hát mit is lehet várni egy szellemi nyomoréktól??

És ne gyere megint a teljesítménnyel, mert azt egy bazi nagy dögbe zsúfolva negyed ennyi üzemidővel nem ez a kategória. Jah persze 200e-ért amúgy sem jellemző a hosszú üzemidő és a nagy teljesítmény. Ha azt akar valaki, akkor azért megintcsak méllyen a zsebbe kell nyúlni.

Egy gép teljesítménye meg nem csak a belehányt HW-től függ. De mutass még egy olyan gépet ami ilyen sebességet tud 200e-ért.

[link]

Ja, hogy ez sem megy csak pofázol ész nélkül. Hülye szellemi nyomorék.

2014. márc. 4. 17:40
 17/23 anonim ***** válasza:
A link mégegyszer. [link]
2014. márc. 4. 17:41
 18/23 anonim ***** válasza:

ma 17:34

Ezzel megintcsak az a gond, hogy nagyon nem az a kategória.

Ez az almát a körtével esete.

Az iponon nincs is Air kategóriájú gép. Szóval azon az oldalon feleslegesen keresel.

2014. márc. 4. 17:53
 19/23 anonim ***** válasza:
pontosan mi is bajdod azzal amit en kuldtem?
2014. márc. 4. 17:56
 20/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy két külön kategória a két gép.

Ez olyan, mintha egy kawasakit hasonlítanál egy harleyhoz.

Mondjuk ez egy kategóriában van vele. De SW téren még egyáltalán nem biztos, hogy hozza azt. Főleg a trackpadok szoktak nagyon fosok lenni a macekben lévőkhöz képest. Hogy a kényelmes és jól működő gesztusvezérlés már ne is említsem.

[link]

2014. márc. 4. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!