A felsorolt laptopok közül melyik éri meg a legjobban? (BŐVEBBEN LENT)
Üdv! Elsősorban itthoni netezésre, zenehallgatásra, filmnézésre és néha 1-1 játékkal való játszásra kellene a laptop (ilyen játékra gondolok pl, hogy: NFS The Run, Mafia 2, GTA IV, stb.). Ha a játékok teljesen alacsony grafikán mennének az is jó lenne! Személyes tapasztalatokat is oszthattok meg!
Íme a laptopok:
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Én tuti a [link]
Ezt a gépet venném meg.
Lehet hogy a processzor csak 2 magos. (És igen, egy erősebb, újgenerációs I3 is erősebb ennél mert az 2+2 magos), de van benne 4 gb ram + NVIDIA GeForce GT 720M 2GB DDR3 nagyon jónak számít. Nekem egy gt 630m-em van, de az is sok játékra jó. (gta 4 pl. full hd, de szinte minden lowon, de megy, nekem a videókártyám a leggyengébb láncszem, de neked a procid lesz az, esetleg kérdezd meg hogy van-e erősebb procis és/vagy nem lehetne-e kicserélni)
Aki a samsungra vagy a hp-ra azt mondja hogy jó laptopokat csinál, az ássa el magát.
Samsung maradjon a telefonoknál, a hp meg húzza le magát a wc-n...
Ha laptop akkor lenovo vagy asus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!