LAPTOP Intel Core i5 3210M (2 mag) -----> erősebb,4 magos processzor? NVIDIA Geforce GT 635M---> GTX 600-700-as széria?
Intel Core I5 3210M-et(LAPTOP!!!!!) lehet cserélni egy erősebb, legalább 4 magos Intel processzorra(akár i7-re)??
Valamint NVIDIA Geforce GT 635M-et lehet cserélni valamilyen GTX 600M-700M szériájú videókártyára? Inkább ahhoz nem értek, hogy mondjuk milyen foglalat kell egy laptop esetébe egy i5-ösnek és mondjuk egy i7-esnek. A cserét nem én csinálnám, nem értek a laptopokhoz nagyon.
Ha főleg újabb játékokkal szeretnék rajta játszani inkább a videókártyát vagy processzort kellene cserélnem? Tudom-tudom, játékhoz inkább a VGA fontos, de mondjuk egy Watch Dogs-ot pár cserével elvinne?
ASUS K55V: 6GB RAM; Win8 64bit; és ugye az előbb már említett processzor és videókártya.
Tudom, hogy a laptop nem játékra való, de sajnos nincs asztali gépem. Ha valami infó kell még ahhoz hogy segíteni tudjatok válaszolok! Köszönöm előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!