Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha bekapcsolom a gépet nem ad...

Supnatural kérdése:

Ha bekapcsolom a gépet nem ad pittyego hangot es kep sincs . Mi a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok. olyan problemam lenne hogy mikor bekapcsolom a gepet nem ad pittyego hangot a monitor meg semmi elet jelet nem mutat. a monitor jo a vga is probalva van masik gepen a ramokat egyesevel is meg probaltam a winyot nem reg vettem bele azzal nem lehet gond. lapos elem is uj benne. a cpu-t pasztaztam mar de semmi. cmos jumper megvolt..ugy kezdodott az egesz hogy elkezdett akadozni a hang majd a youtube videokat alig toltotte be stb. jatekba mar nem akart beengedni. mikor ujra inditottam akkor azt irta ki hogy nincs jel es a proci hutoje folyamatosan dolgozik de semmi pittyeges

comfigom: Codegen 400w os tap

cpu: intel pentium 4 Dualcore 2800Mhz

2Gb ddr2 es ram

1Gb Hd vidi kartya

320 gb sata2 samsung winyo

Msi 7236 945pl neo 2,2 ver. (lga 775 os foglalat)

mi lehet a baj ?

2014. febr. 20. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy táp, de az akadozás nem arra utal. Szerintem alaplap gond lesz. Hány éves az alaplap?
2014. febr. 20. 11:07
 2/8 A kérdező kommentje:
kb 7 éves , a proci hutoje folyamatosan dolgozik . kb 4-5 nap mulva bekapcsol de akkor is egy napig kb
2014. febr. 20. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Próbálj az alaplapon ilyesmi rendellenes kondikat keresni.

[link]

[link]

[link]

Itt a jobboldali kicsit fel van dagadva.

[link]

2014. febr. 20. 14:12
 4/8 A kérdező kommentje:
igen a processzor melleti 4 kondi mindegyike pupos , ez jelentheti a gondot ? ha igen mit tegyek ?
2014. febr. 20. 14:17
 5/8 A kérdező kommentje:
neha ad jelet a monitor most pl olyat irt ki hogy cmost setting wrong..
2014. febr. 20. 15:37
 6/8 A kérdező kommentje:
cmost reset is megvolt de meg mindig semmi
2014. febr. 20. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem mondhatok biztosat, pláne a távolból, de ha valóban az alaplap adta meg magát, akkor sajnos csere. Hozzártőbbek neki szoktak állni kicserélni a kondikat, de ha javítani akarod, inkább egy szervízben kérdezz rá, hogy valóban az-e a gond, és hogy mennyit kérnek a javításért.
2014. febr. 20. 15:45
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi szepen :)
2014. febr. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!