Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD A szériás processzor vagy...

AMD A szériás processzor vagy Athlon II X4 750k?

Figyelt kérdés
Olyan A szériás procra gondolok, ami hasonló árban van mint a 750k. Erősebbek? Elsősorban A8 széria érdekel.

2014. jan. 22. 05:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem kell a beépített videókártya, nem érdemes. Az A8-5600K nagyjából egyforma teljesítmény kicsit drágább.
2014. jan. 22. 06:42
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
Kb. 3-4 ezer forint van a Athlon II X4 750k és A8-5600K, de ezért a pénzért kapsz egy korrekt IGP -t is amit senki nem vesz el tőled. Ha mondjuk valami oknál fogva bedöglik a videokártya, vagy csak el kell adnod, akkor nem fogod az üres monitort bámulni míg rendeződnek ezek a dolgok.
2014. jan. 22. 07:03
 3/4 Vida Sándor ***** válasza:

Persze a 3-4 ezer az inkább 5-6, és ne feledjük el a plusz memóriát, mivel az alaplapi azt a rendszertől veszi el. Ha nincs videókártyád a kettő kiegyenlíti egymást, de ha már van, akkor plusz pénz egy olyanra, amit talán majd egyszer használsz.

Nekem pl. vihar miatt kiment a videókarim, nembaj, használom az alaplapit, erre kiderült, hogy annak is kampec.

Mondjuk a biztosító fizette az új kártyát.

2014. jan. 26. 10:58
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Nem vagyok nagy matekos, de csak 3-4 ezer.

[link]

[link]

Szerintem annyit bőven megér az IGP, spéci memóriákat meg csak akkor kell venni hozzá ha játszol vele. Egyébként pár külföldi teszt alapján teljesítményben is van kb 3-4% különbség a A8-5600K javára.

2014. jan. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!