LAPTOP Intel Core i5 3210M (2 mag) -----> erősebb,4 magos processzor? NVIDIA Geforce GT 635M---> GTX 600-700-as széria?
Intel Core I5 3210M-et(LAPTOP!!!!!) lehet cserélni egy erősebb, legalább 4 magos Intel processzorra(akár i7-re)??
Valamint NVIDIA Geforce GT 635M-et lehet cserélni valamilyen GTX 600M-700M szériájú videókártyára? Inkább ahhoz nem értek, hogy mondjuk milyen foglalat kell egy laptop esetébe egy i5-ösnek és mondjuk egy i7-esnek. A cserét nem én csinálnám, nem értek a laptopokhoz nagyon.
Ha főleg újabb játékokkal szeretnék rajta játszani inkább a videókártyát vagy processzort kellene cserélnem? Tudom-tudom, játékhoz inkább a VGA fontos, de mondjuk egy Watch Dogs-ot pár cserével elvinne?
ASUS K55V: 6GB RAM; Win8 64bit; és ugye az előbb már említett processzor és videókártya.
Tudom, hogy a laptop nem játékra való, de sajnos nincs asztali gépem. Ha valami infó kell még ahhoz hogy segíteni tudjatok válaszolok! Köszönöm előre is.
Processzor cserélhető. Videókártya pedig nem cserélhető, be van forrasztva az alaplapba.
Ha nem te cseréled akkor ajánlom h beszerzést olyannal intézd aki cserélni is fogja (pl számítástechnikai szakszerviz) így kompatibilis lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!