Bontott egeret küldtek a PCX-től?
Figyelt kérdés
Nem rég rendeltem egy egeret, amit ma vettem át. Amikor kibontottam, már akkor láttam, hogy a fényes részeken hajszálkarcok vannak, tehát, hogy valaki már használta. Hozzá se nyúltam lefotóztam. Kivettem, hogy megnézzem a talpait, amiken úgyszintén kopás jelei vannak, tehát már használva volt az egér. Nem gáz, hogy olyan egeret küldenek, ami valami rejtélyes oknál fogva már bontva volt és használva is? Ha valamint az USB kábelen is látszik a nyomódás, hogy előtte hol volt a drótos cuccal összekötve.2014. jan. 30. 10:58
11/15 anonim válasza:
Ha interneten vetted akkor az elállási jog miatt vissza kell szolgáltatni a pénzed vagy kicserélni a terméket. Ezt törvény írja elő.
12/15 A kérdező kommentje:
De ez nem kipróbálási nyomok, hanem rendes használatnak a nyoma. A cipő meg más tészta, mert annak nem barmolod szét a külsejét amikor felpróbálod. Már felvettem velük a kapcsolatot, köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 30. 13:35
13/15 anonim válasza:
én nem emailt írnék hanem szépen felhívnám őket és megkérdezném ez a mi a franc amit így leművelnek , hogy még be se csomagolják meg semmi..biztos nem várnék a válaszra napokat meg stb....tisztább ha felhívod és ott megmondják mi volt ez
14/15 anonim válasza:
10#: A cipő semmilyen minőségromlást nem szenved attól, hogy felpróbálják. De itt nem is erről van szó. Kifizette az új egér árát, és egy használtat kapott. Ennyi erővel a lomosnál is vásárolhatna. Sőt a PCX eladhatná a túlhajtott, majd visszaküldött kártyákat, mint új. Gondolom neked sem tetszene, ha egy elszenesedett VGA-t kapnál, mert a PCX-nek veszteséget jelentene azt kidobni. Ez kérlek szépen átb/-\szás.
15/15 A kérdező kommentje:
Na nem a PCX-et akartam bemocskolni, hanem segitség kellett :-) Amúgy full korrektek, felhívtak meg intézkedtek és küldenek egy másikat.
2014. jan. 30. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!