Számitógépre és kijelzőre kértem infókat és ezt küldték. Mi lehet ez? Ha az, ami, akkor jó paraméterek?
Figyelt kérdés
Kijelzőadatok? Netán ssztali számitógép adatok?
Gigabyte alaplap s 775 GA-G31-ES2C
- LG DVD író GH24NS50 fekete Sata
- Intel P4 3.OGHZ OEM - S 775
- Titan CPU Cooler s 775
-Codegen Számítógépház 6232 400 W
- Hitachi HDD 160Gb 3,5" SATA
- Kingmax Memória DDR2 1Gb/1066
- Kingmax Memória DDR2 1 Gb/1066
2011. jan. 27. 06:04
1/6 zsomkovacs válasza:
Asztali gép. Kicsit már elavult, de ha nem a legújabb játékokat akarod futtatni rajta, megfelel. Win7-et elbírja. Videokártya-információ nincs.
2/6 anonim válasza:
Egy gyenge közepes asztali gép adatai, kijelzőről egy szó sincs. Én semmiképp sem vennék codegen tápot (házat).
3/6 A kérdező kommentje:
Melyik az az adat, amelyik a W7-et mutatja rajta? Esetleg melyik változatát, bit ?
Nekem ez is fontos lenne.
2011. jan. 27. 08:24
4/6 anonim válasza:
az alaplap leírásában szerepel, hogy van rajta D-sub csatlakozó, ebből következően van rajta valami alaplapi videókártya, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy milyen.
5/6 anonim válasza:
a táp tényleg szar, de ha már S775 akkor MINDENKÉPP core 2 duo, ne P4!!
6/6 anonim válasza:
>Melyik az az adat, amelyik a W7-et mutatja rajta? Esetleg melyik változatát, bit ?
Leginkább a memória + processzor együtt. Win7-re elég, én 32 bitest tennék rá. 2 giga ramhoz teljesen fölösleges a 64.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!