Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bontott szalagú új laptopok?

P2t kérdése:

Bontott szalagú új laptopok?

Figyelt kérdés

Amikor régebben (1éve) rendeltem laptopot interneten webshop-ban, már felbontottan kaptam meg a csomagot házhozszállítással.(a ragasztószalag már fel volt vágva). Amikor boltban vettem laptopot (ezt már szakboltban), ott is sunyi módon úgy tettek mintha most bontaná fel előttem, pedig akkor már fel volt. (Mellesleg így jártam egy új mobillal is, amit már az érkezésem előtt felbontottak.) Több laptop boltba küldtem email-eket és megkérdeztem, hogy ha veszek laptopot, akkor ugye teljesen sértetlen, új és bontatlan csomagolású terméket kapok?.

A válasz az volt, hogy "természetesen minden termék teljesen új, de fel kell hogy bontsák, hogy megnézzék benne van-e a termék."

Külföldön nem bontogatják fel a biztonsági ragasztó szalagokat, ott minden teljesen érintetlen.

Most már odafigyelek erre nagyon.

Valaki járt már így közületek, és mi a ti tapasztalatotok?

2012. júl. 13. 17:38
 1/1 Hunkó Csaba válasza:
Én úgy tudom hogy bontatlanul kell átadniuk a csomagot és ha valami hiányzik belőle vagy valami megsérült benne azt neked kell jelezned mely esetben vissza kell juttatni a teljes csomagot az eladónak.
2012. júl. 17. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!