Bontott egeret küldtek a PCX-től?
Figyelt kérdés
Nem rég rendeltem egy egeret, amit ma vettem át. Amikor kibontottam, már akkor láttam, hogy a fényes részeken hajszálkarcok vannak, tehát, hogy valaki már használta. Hozzá se nyúltam lefotóztam. Kivettem, hogy megnézzem a talpait, amiken úgyszintén kopás jelei vannak, tehát már használva volt az egér. Nem gáz, hogy olyan egeret küldenek, ami valami rejtélyes oknál fogva már bontva volt és használva is? Ha valamint az USB kábelen is látszik a nyomódás, hogy előtte hol volt a drótos cuccal összekötve.2014. jan. 30. 10:58
1/15 A kérdező kommentje:
Nem "Ha valamint" hanem "Ja valamint"
2014. jan. 30. 10:58
2/15 A kérdező kommentje:
És tízezres tételről van szó, nem pár száz forintos egérről.
2014. jan. 30. 10:59
3/15 A kérdező kommentje:
Küldessem vissza vagy mi legyen?
2014. jan. 30. 11:05
4/15 anonim válasza:
Ha átvetted akkor már szerintem mindegy...
egy próbát megér azért...
5/15 A kérdező kommentje:
Plusz poén, hogy csak úgy magában a gyári dobozban küldték, tehát nem csomagolták be pluszba. A Gigabyte-os matricák sértetlenek voltak, de olyan meg már nincs a doboz aljára rakva, ahol meg simán megbontják és kiveszik az egeret.
2014. jan. 30. 11:21
6/15 anonim válasza:
Ez egyébként akkora tirpákság. Ha veszek valamit, és hajlandó vagyok kifizetni egy új árát érte, akkor újat kapjak, ne olyat ami használva volt akár 5 másodpercet is. Ha valaki visszaküldtek, akkor azt árulják használt termékként, mert az. Ha használtat akarok venni, akkor annyit is fizetek érte... Szerintem reklamálj!
7/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is az lesz. Egy fehéres ujjlenyomat is van rajta (Y) Be sem dugtam a gépbe. Itt ülök felette már régóta. Írok nekik, aztán meglátom, hogy mi lesz. Mert még egy pár száz forintos egérnél sem lennék nyugodt, de ott azt mondanám, hogy jól van, kit érdekel, drágább a posta, mint az egér. De ez egy több ezer forintos egér...
2014. jan. 30. 11:30
8/15 anonim válasza:
Ha a csomagolás sértetlen volt, akkor a gyárban követtek el valamit, ahol készült. Így nem a PCX felelőssége a dolog, de persze attól még lehet, hogy rajtuk keresztül tudsz intézkedni. Beszélj velük.
9/15 A kérdező kommentje:
Nem biztos. Mert sajnos ezekre alulra nem raknak matricát, tehát ott simán kilehet bontani és kivenni az egeret. Tehát ki tudja, hogy ki vette ki azt már korábban.
2014. jan. 30. 12:06
10/15 anonim válasza:
Lehet, hogy a gyárban is kipróbálják minden valahanyadikat.
Ha te például bemész egy üzletbe és venni akarsz valamit, azt is kézbe foghatod, aztán ha nem tetszik, akkor visszacsomagolják. Vagy akkor már senkinek ne adják el?
Cipőboltban is felpróbál az ember vagy ötöt, mire talál egy jót, azokkal mi lesz szerinted?
Dugd be, ha jó, akkor úgyis olyan lesz nálad is egy kis használat után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!