Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MacBook kerdes?

MacBook kerdes?

Figyelt kérdés
Segitsetek! A MacBookom azonnal kikapcsol, mihelyst kihuzom a toltobol, az akksi jelnel ahol egy % ertek szokott lenni most egy x van. Hol zolden-pirosan vilagit a tolto. Ja a toltot megragta a macskam. Megragasztottam, eddig jo volt. Mi lehet vele?

2014. jan. 24. 21:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Sőt érdeklődj emailben, hogy rossz az aksid és nem tudsz elutazni ez miatt pestre. Kérdezd meg, hogy hogyan tudnád ott gariztatni.

Aztán úgyis megírják. Így megtudod, hogy kell-e hozzá a töltő.

Viszont előtte ki kéne próbálni másik töltővel, mert akkor írhatnád nekik, hogy több töltővel is próbáltad és nem tölt. A töltő viszont más géppel működik rendesen.

Így szerintem nem kérnék a töltőt.

2014. jan. 26. 12:26
 42/46 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap meg is rendelem az uj toltot. Koszonok minden segitseget, ha van valami uj fejlemeny meg jelentkezek.
2014. jan. 26. 21:52
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de azért én szétnéznék a használtak között, mert úgy jóval olcsóbban meg tudod venni. Sőt eBayen úgy 7500-9000Ft-ért lehet eredetit venni.

Igaz arra várni kell 3-4 hetet vagy akár többet is.

Persze ahogy gondolod, vehetsz újat is itthon én csak tippeket adok.

2014. jan. 26. 21:56
 44/46 A kérdező kommentje:
Igen, en is neztem oket, de nem igazan bizom meg, csak az eredetiben, amit dragan vettem. Ezek utan meg foleg. Meg aztan ha most nehany hetig nm hasznalnam az nagyon feltuno lenne mivel eddig azon logtam egesz nap. Eddig tudtam leplezni de mar tobbszor is rakerdezett tehat az ido szorit.
2014. jan. 26. 22:16
 45/46 A kérdező kommentje:
Meggyőztél, Ausztriába fogom vinni, és valószínűleg kicserélik. Köszi a segítséget!
2014. jan. 27. 14:59
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit.

Egyébként kintről is eredetit küldenek, persze csak ha nem a legolcsóbbat veszed. Azért ott is megkérik az árát, de még így is az USA árhoz képest kb féláron van. Akkut is onnét rendeltem annó. Az is eredeti volt.

2014. jan. 27. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!