Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MacBook kerdes?

MacBook kerdes?

Figyelt kérdés
Segitsetek! A MacBookom azonnal kikapcsol, mihelyst kihuzom a toltobol, az akksi jelnel ahol egy % ertek szokott lenni most egy x van. Hol zolden-pirosan vilagit a tolto. Ja a toltot megragta a macskam. Megragasztottam, eddig jo volt. Mi lehet vele?

2014. jan. 24. 21:06
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Nos, ausztriaban is 80 € tehat kb. Ugyanannyi. Ha elotte elviszem a toltot iDokihoz, megjavitja, es utana megyek iStyle-ba. Felteve ha ilyen gyorsan meg tudjak javitani. A vekonyabb, az adaptertol vezeto reszt kb. 10 cm en keresztul serult, egy helyen meg a rez is kilatszik. Gyorsan meg tudjak javitani?
2014. jan. 24. 22:20
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Az elég csúnya sérülés lehet.

i-doki nem tudja úgy megjavítani, hogy az ne látszódjon. Az összes laptop töltő amit eddig láttam mind ragasztva volt. Vagyis nem lehet őket szétszedni.

Ezt csak úgy lehet javítani, hogyha elvágják a kábelt a sérült részt kivágják, majd az ép részeken az érpárokat újra összekötik és leszigetelik.

Tehát, akkor marad az a verzió, hogy elviszed töltő nélkül hátha cserélik.

Ha nem, akkor pedig vagy új vagy használt töltővel megpróbálod ismét.

Az akkucsere nagyon húzós, azt szerintem 50e alatt nem úszod meg.

Bár ennek az árát nem látom i-doki oldalán, de egy új akku elég sokba kerül. Egy régi Macbookhoz amiben jóval gyengébb akku van, ahhoz került volna 45000-be egy aksi három éve.

i-dokinál 21e egy töltő. De nem adhatnak rá csak 90 nap garanciát, mivel ez tartós fogyasztási cikknek minősül és kötelező rá az egy év jótállás.

De ebbe már nem akarok belemenni.

2014. jan. 24. 22:31
 13/46 A kérdező kommentje:
Nem! Ha rajta van a tolton, osszevissza mutat mindent: zold led, 100% x es piros x e s zold. Ha kihuzom azonnal kikapcsol. Tolto nelkul nem megy/1 perc utan off.
2014. jan. 24. 22:34
 14/46 A kérdező kommentje:
Igen, en is a kabelcserere gondoltam, de akkor inkabb veszek egy ujat. Köszi a sok segitseget, mindenhova ment a zöld kéz!
2014. jan. 24. 22:40
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Azért mutat össze-vissza mindent, mert tölteni próbálja az akkut. Ha az akku nem lenne benne, akkor csak zöldet mutatna és lehetne használni a gépet.

De valami nagyon nem jó vele.

Ha nem érzékelné egyáltalán az aksit, akkor nem lenne sosem narancssárga. Használtam már akku nélküli Macet így.

Viszont valamiért néha érzékeli.

Ki kéne próbálni egy másik töltővel is. Hátha még menthető az akku.

2014. jan. 24. 22:44
 16/46 anonim ***** válasza:
76%
iStyle-ban 26e egy töltő csak szólok, hogy ott ennyivel dárágbb.
2014. jan. 24. 22:46
 17/46 A kérdező kommentje:
Hát sajnos Sopronban lakok, nem tudom itt lehet-e egyátalán venni ilyet. De gondolom ha töltő nélkül nem lehet használni, akkor az akksival van a baj. Le sosem ejtettem, víz nem érte, csak ez az incidens történt.
2014. jan. 24. 22:52
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ott valaki akinek van Mac-je és meg tudod nézni, hogy műkdöik-e.

Keress fel egy maces fórumot és kérdezz rá, hogy ki az aki Sopronban lakik és segítene ebben.

2014. jan. 24. 22:55
 19/46 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Kiirom oda is meg ide is.
2014. jan. 24. 23:31
 20/46 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés:az is tönkreteheti ha egész éjjel mindig rajta volt a töltőn?
2014. jan. 24. 23:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!