MacBook kerdes?
Az elég csúnya sérülés lehet.
i-doki nem tudja úgy megjavítani, hogy az ne látszódjon. Az összes laptop töltő amit eddig láttam mind ragasztva volt. Vagyis nem lehet őket szétszedni.
Ezt csak úgy lehet javítani, hogyha elvágják a kábelt a sérült részt kivágják, majd az ép részeken az érpárokat újra összekötik és leszigetelik.
Tehát, akkor marad az a verzió, hogy elviszed töltő nélkül hátha cserélik.
Ha nem, akkor pedig vagy új vagy használt töltővel megpróbálod ismét.
Az akkucsere nagyon húzós, azt szerintem 50e alatt nem úszod meg.
Bár ennek az árát nem látom i-doki oldalán, de egy új akku elég sokba kerül. Egy régi Macbookhoz amiben jóval gyengébb akku van, ahhoz került volna 45000-be egy aksi három éve.
i-dokinál 21e egy töltő. De nem adhatnak rá csak 90 nap garanciát, mivel ez tartós fogyasztási cikknek minősül és kötelező rá az egy év jótállás.
De ebbe már nem akarok belemenni.
Azért mutat össze-vissza mindent, mert tölteni próbálja az akkut. Ha az akku nem lenne benne, akkor csak zöldet mutatna és lehetne használni a gépet.
De valami nagyon nem jó vele.
Ha nem érzékelné egyáltalán az aksit, akkor nem lenne sosem narancssárga. Használtam már akku nélküli Macet így.
Viszont valamiért néha érzékeli.
Ki kéne próbálni egy másik töltővel is. Hátha még menthető az akku.
Biztos van ott valaki akinek van Mac-je és meg tudod nézni, hogy műkdöik-e.
Keress fel egy maces fórumot és kérdezz rá, hogy ki az aki Sopronban lakik és segítene ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!