MacBook kerdes?
Attól nem mehet tönkre.
Valamikor fel kell tölteni, és ha egész nap használod és estére lemerül, akkor éjjel tudod tölteni. Meg a töltés amúgyis kikapcsol magától ha kész.
Tötlőkábel nincs külön az töltővel együtt van. Esetleg bontott lehet, de ahhoz szét kell vágni a töltőt. Vagyis csak rongálással lehet szétszedni és a kábelt cserélni vagy ha el lehet vágni és kivenni a sérült részt, akkor meg nincs értelme a másikat megvenni, csak rövidebb lesz az eredeti kábel.
Egyáltalán hol sérült a töltő?
[link] ez a kabel, azt irja h uj. Szerintem kompatibilis a mostanival bar lehet h nem.
Van egy resze kb 3 cm ahol meg a fem is kijottaz, masholcsak kisebb feluleti serulesek vannak. Az adaptertol a gephez vezeto resze serult
.
Ehhez szét kellene vágni az egész töltőt. Ami felesleges, mert csak ki kell vágni a sérült részt és összekötni a kábeleket majd leszigetelni csak rövidebb lesz a kábel. Ezt még 4000-be sem kerülne megjavítatni. Sőt ha van egy ismerős aki minimálisan ért az elektronikához az meg is tudja csinálni. Csupán el kell vágni a régit, kivágni a sérült részt összekötni a két kábelt, szigetelni és kész.
Ráadásul az sem biztos, hogy ez gyári kábel. Ha meg nem az, akkor megintcsak gondok lehetnek a töltéssel.
Igen baj. Ugyanolyan teljesítményűnek kell lennie.
Viszont 10kért csak akkor vedd meg ha eredeti, mert ennyiért az új kínai másolatok vannak. Azoknak meg katasztrofális az elektronikája és csak a gond van velük.
Ha meg mindenképp szét kell vágni a töltőt és úgy javítani, akkor érdemesebb egy szervízben csináltatni ahol van rossz töltőből kiszedett eredeti kábel és azt teszik be ennek a helyére.
Sőt ahogy írtad nem is biztos, hogy szét kell vágni a töltőt ha van elég vezeték amihez egy másik eredeti kábelt hozzá tudnak toldani.
Ehhez viszont előbb egy eredeti kábelt kell szerezned.
eBayen talán van. Én is néztem amikor az egyik töltőmnél elszakadt a kábel közvetlen a töltő kivezetésnél, de végül szétvágtam a töltőt és kivágtam a rossz részt a kábelből majd újra összeraktam.
Nem tudom, nem vagyok pesti. Viszont ha jársz át Ausztriába, akkor érdemesebb ott szervízeltetni egy Apple Storeban. Mo-on nem igazán veszi komolyan az Apple a szervízes problémákat. Sajnos még mindig ez a helyzet.
Nem az iStyleon múlik, hanem az Apple hozzáállása ilyen.
Végső esetben természetesen az iStyle vagy az Almárium a megoldás.
i-dokinál lehet, hogy van használt töltő is némi garanciával. Kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!