Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MacBook kerdes?

MacBook kerdes?

Figyelt kérdés
Segitsetek! A MacBookom azonnal kikapcsol, mihelyst kihuzom a toltobol, az akksi jelnel ahol egy % ertek szokott lenni most egy x van. Hol zolden-pirosan vilagit a tolto. Ja a toltot megragta a macskam. Megragasztottam, eddig jo volt. Mi lehet vele?

2014. jan. 24. 21:06
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Köszi a tipper, erre mindenkeppen rakerdezek. Ausztria a B terv mivel oda valamennyivel bonyolultabb kimennem, es a nemet tudasom sem elegendo ilyen komolyabb ugyekhez , raadasul ahhoz szuloket is be kene vonnom, mivel kiskoru vagyok es nincs autom. De biztosan megjavitjak gariba egy masik toltovel?
2014. jan. 25. 12:43
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha kiskorú vagy, akkor a szülőket amúgysem érdemes kihagyni főleg, hogy egy elég drága cuccról van szó.

Az biztos, hogyha az akku rossz és nem kérik a töltőt vagy van hozzá eredeti de jó töltőd, akkor foglalkoznak vele mivel még garanciás és ott átveszik, akkor is, hogyha kint vettétek. De valószínűleg ott kell hagyni a gépet és vissza kell érte menni pár nap múlva.

Amúgy nem 100%-ig biztos, hogy a töltő miatt ment tönkre az aksi.

Bár elég nagy a valószínűsége, hogy a rágcsálás következménye.

2014. jan. 25. 13:32
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom már van egy sporoni aki tud neked segíteni. :)
2014. jan. 25. 17:10
 34/46 A kérdező kommentje:
Igen, :D nagyon örülök, remélem kompatibilis. Nagyon remélem hogy csak a töltő vacakol és nem vágta tönkre az akksit. Ha nem, akkor meg mehetek kirándulni :S. Különben, a szüleimet nem nagyon szeretném beavatni, nagyon nehéz volt őket megfűzni, ráadásul az volt a fő érv emellett, hogy sohasem romlik el. Ha megtudják, nekem annyi.
2014. jan. 25. 18:03
 35/46 anonim ***** válasza:

Hát ha vigyázol rá és rendeltetésszerűen használod, akkor tényleg sokáig jó marad.

Nos a macsek biztos nem rendeltetésszerűen használja. :)

2014. jan. 25. 18:54
 36/46 A kérdező kommentje:
Hat az biztos :) Nos, most meglatogattam.egy regi jo Apple-fan ismerosomet es azt javasolta hogy vigyem vissza oda ahol vettem. / Saturn Shopping City Wien/ o is megcsinalta mar regebben egy macbookjaval. Viszont o Apple markakereskedesben vette nem kommersz boltban.ez szamit? mert akkor inkabb egyszer megyek oda mint 2x bp.re
2014. jan. 26. 02:41
 37/46 A kérdező kommentje:
Ja ezt elfelejtettem:kicsereltek neki ugy ahogy voltvaz egesz gepet.
2014. jan. 26. 09:17
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt javasoltam, hogy inkább Ausztriába vidd.

Neki nem volt töltője?

2014. jan. 26. 09:46
 39/46 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. Neki Pro ja van es iMac. es a toltoje 85 W os volt. De szerinted tenyleg kicserelnek? Csak az a baj hogy oda csak apam tudna elvinni o meg nm nagyon akar. Tehat csak akkor vinnem oda ha bp-n nem javitjak meg gariba. Ez valoszinu?
2014. jan. 26. 12:17
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriában jobbak a viszonyok, de legfeljebb előtte viheted pestre. Más lehetőséged nem nagyon van. Vagy postázhatod is nekik és, akkor nem kell utazni pestre.
2014. jan. 26. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!