Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopot ajánljátok?...

Melyik laptopot ajánljátok? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Hello!

Közeljövőben szeretnék egy laptopot vásárolni, a családban van már egy Asus laptop, ami 3 éve lett vásárolva akkor drágán (250e Ft körül), de még ma is gép.

Szóval, szeretnék venni egy közepes árkategóriájú laptopot a közeljövőben (értem ez alatt 150e - 200 e Ft max ), milyen típusút ajánlanátok?

Én ezzel az Asussal nagyon meg voltam elégedve, ezért Asus-ban gondolkozom, de sok jót hallottam Dell-ről is, kinek mik a tapasztalatai, melyik mostanság a piacon a legjobb ár/értékű laptop?

Ami elvárható számomra, hogy legyen rajta előrefeltett op. rendszer, Windows xp vagy 7.. esetleg vista ha jól össze van rakva a gép.

Linux semmiképp

Köszönöm válaszokat.

2009. nov. 30. 21:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
bocs! "Toshiba"
2009. dec. 3. 18:03
 12/21 A kérdező kommentje:

Érdekes, nekem a családban van egy Asus, igaz maga idejében drága volt, de megbízható, nagy probléma nem volt vele még.. és 3 éves..

De ez is szerencse kérdése.

2009. dec. 3. 18:06
 13/21 anonim ***** válasza:

szerintem, elnézve a többi árucikket amit hirdet, külföldről hozza be, ehhez tudnod kell, hogy ott jóval olcsóbb mint nálunk és repülőn ezeket, vámmentesen lehet behozni, ezért tudja ilyen áron adni.

Ami a lényeg: a Garancia! Magyar szerviz is legyen a garancia levélen feltüntetve!

Dell központi márkaszerviz:

HRP Hungary Kft.

1133 Budapest, Véső u. 7

Tel.: +36-1-452-4670

Fax: +36-1-350-1351

E-mail: info@hrp.hu

[link]

2009. dec. 3. 18:15
 14/21 anonim ***** válasza:

magyar árak összehasonlítás képen jelenleg:

[link]

2009. dec. 3. 18:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Express.hu tele van csalókkal, még nigériai(!) is van közöttük! Semmi mást nem akarnak, mint "lenyúlni a gazdag fehéremberek dollárjait". Hogy mi nem vagyunk gazdag fehérek? Az a nigériai, benini stb. netes csalókat nem érdekli. Írtak már erről többen is, pl. szaxofon vagy más értékesebb cuccok eladása miatt.
2009. dec. 3. 18:50
 16/21 anonim ***** válasza:
mind 1, hogy miet, csak ACER-t NE!!!
2009. dec. 3. 19:47
 17/21 anonim ***** válasza:

>>>Notebookstore<<< plakátját láttam ma. Dell Vostro a860 (core2)Win 7-tel 139E Ft nagyon vonzó... Kár, hogy én már túl vagyok a vásárláson...

ElectroWorld-ban Asus (2magosAMD)akciósan 129E Win 7-tel szintén. E kettő közül választanék

2009. dec. 3. 20:51
 18/21 A kérdező kommentje:
notebookstore-s hirdetést merre lehet megtalálni?
2009. dec. 5. 17:47
 19/21 anonim válasza:
Én asust vennék a helyedben
2009. dec. 5. 18:32
 20/21 A kérdező kommentje:

Valamilyen akcióról/olcsó árról tud még valaki normális kategóriás laptopokra?

Értem ez alatt, a 130-190 ezres kategóriát.

2009. dec. 5. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!