Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopot ajánljátok?...

Melyik laptopot ajánljátok? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Hello!

Közeljövőben szeretnék egy laptopot vásárolni, a családban van már egy Asus laptop, ami 3 éve lett vásárolva akkor drágán (250e Ft körül), de még ma is gép.

Szóval, szeretnék venni egy közepes árkategóriájú laptopot a közeljövőben (értem ez alatt 150e - 200 e Ft max ), milyen típusút ajánlanátok?

Én ezzel az Asussal nagyon meg voltam elégedve, ezért Asus-ban gondolkozom, de sok jót hallottam Dell-ről is, kinek mik a tapasztalatai, melyik mostanság a piacon a legjobb ár/értékű laptop?

Ami elvárható számomra, hogy legyen rajta előrefeltett op. rendszer, Windows xp vagy 7.. esetleg vista ha jól össze van rakva a gép.

Linux semmiképp

Köszönöm válaszokat.

2009. nov. 30. 21:42
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ami még kimaradt: egy jó rendszerfelépítésűt szeretnék, nem túl sok energiafogyasztással a fentieken felül.
2009. nov. 30. 21:44
 2/21 anonim válasza:
Nekem is ASUS-om van és tökre meg vagyok elégedve vele. Akksival is elmegy több, mint két óra hosszat. Enyém másfél éves.
2009. nov. 30. 21:57
 3/21 anonim válasza:
Első vagyok. Ezt a gépet informatikus unokatesóm ajánlotta.
2009. nov. 30. 21:58
 4/21 A kérdező kommentje:

Én egyelőre vele szemezek, de ha valakinek van jobb ötlete, kérnék linket !

[link]

2009. dec. 1. 17:21
 5/21 anonim ***** válasza:

ha még megvan, én ezt javaslom, 2 év gari, oprendszerrel ebben a kategóriában, nagyon jó ár!

[link]

2009. dec. 3. 17:48
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem rossz ár az express.hu-s laptopért, vajon miért adhatja el, lehet-e valamilyen típushibája, mennyire lehet hinni annak hogy "új" ?
2009. dec. 3. 17:51
 7/21 anonim ***** válasza:
igaz ez messze a linkelt ASUS kategória fölött van, megbízhatóságban, szolgáltatásban, és ahogy látom árban is!
2009. dec. 3. 17:52
 8/21 A kérdező kommentje:

Az ár abszolút jó, csak használt laptopban nem bízok:S

És ez az express.hu-s hirdetés érdekes kicsit,

Hirdető adatai

Petr marek

Mobil: +447045737155

2009. dec. 3. 17:55
 9/21 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezd meg tőle, ott a lehetőség a KAPCSOLATFELVÉTEL gombon! azért még nem kell fizetni. a 2 év gyári gari azért elég meggyőző, és a szervízhálózata is a legjobb az országban.
2009. dec. 3. 17:55
 10/21 anonim ***** válasza:

én meg az ASUS-ban egyáltalán nem! nekem is volt, hál megszabadultam tőle, sok utánjárásra, csere-utalványra vissza kaptam az árát, az ismerőseimnek is akinek ASUS van mind szidja. Akkor mikor újat vettem, sajnos a DELL árban elérhetetlen volt számomra, csak a HP, vagy esetleg Thosiba jöhetett szóba. sikerült 1 HP akciót kifognom 200 kilóért

egy tűrhető, megbízható gépem van, már több mint 2 éve!

2009. dec. 3. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!