Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Proci. (De milyet? )

Proci. (De milyet? )

Figyelt kérdés

Na haly. Szeretnék venni egy procieszort,de fingom nincs,hol induljak el.. Valamennyire értek hozzá,de inkább a profik segítségét kérem. :) Amit maximum belefektetnék 20.000Ft,tudom nem sok,de hát ezvan.

A jelenlegi processzorom: Athlon 64 X2 Dual Core Processor 2.2Ghz-s. (2Magos).

2014. jan. 4. 11:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Szerintem meg adja el a mostani gépét, tegye hozzá a 20-ast meg még 40-et és vehet egy komplett újat
2014. jan. 4. 17:50
 32/36 anonim ***** válasza:

#27 Oké, igazad van. Valóban arra van ez a fórum, hogy a lámák is kikupálódhassanak kicsit.

Nem szép dolog leoltani senkit, én se szeretem, ha leszólnak.

Pláne, hogy a hozzászólók fele kicsit sem felkészültebb nálad.

Ezzel együtt fenntartom, hogy ha érdekel a téma akkor olvasgass sokat. Szakirodalom, tesztek, fórumok.

A géped gyengécske, elavult és nem éri meg fejleszteni. Ez nem jelenti azt, hogy nem is lehet.

Vehetsz bele gyorsabb processzort (minimum 5200+ teljesítményű legyen) a hardveraprón, vagy az apródon, de 6-7 ezernél semmiképpen ne fizess többet érte.

A maradékból vehetsz egy HD5770-es videokártyát (12-13 ezer), amitől látványosan begyorsul még ez az öregecske vas is.

Memóriából nem ártana a duplája a mostaninak, de jelenleg aranyárban mérik. Amennyiért meg tudnád venni, annyit nem ér.

2014. jan. 4. 18:33
 33/36 A kérdező kommentje:
Huh. Hát holnap leirnám a teljes konfigját és meg tudnád mondani,mennyiért tudnám eladni? Csak mert most telóról vagyok. Szerintem 20 ért sem .:/
2014. jan. 4. 22:36
 34/36 A kérdező kommentje:
Hát igazából nekem csak Windows 7 Ultimate op rendszerre lenne szükségem, hogy gyorsan vigye a proci És én leginkább minecraft al És Cs 1.6-al akarok játszani. És még max minecraft szervert futtatni, Egy max 25-30 játékos szervert.
2014. jan. 4. 22:41
 35/36 A kérdező kommentje:
4Gb ram-os gép 1Gb-os videó kártya És egy proci, amin maxon fut a minecraft. Hdd nem kell, esetleg ssd vel bovitem ha kell idővel. És persze alap lap ami ddr3as. Szerintetek ez mennyibe fájna nekem?
2014. jan. 4. 22:45
 36/36 anonim ***** válasza:
Amit tőlünk vársz, az már a kőleves kategória.
2014. jan. 4. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!