Proci. (De milyet? )
Na haly. Szeretnék venni egy procieszort,de fingom nincs,hol induljak el.. Valamennyire értek hozzá,de inkább a profik segítségét kérem. :) Amit maximum belefektetnék 20.000Ft,tudom nem sok,de hát ezvan.
A jelenlegi processzorom: Athlon 64 X2 Dual Core Processor 2.2Ghz-s. (2Magos).
#27 Oké, igazad van. Valóban arra van ez a fórum, hogy a lámák is kikupálódhassanak kicsit.
Nem szép dolog leoltani senkit, én se szeretem, ha leszólnak.
Pláne, hogy a hozzászólók fele kicsit sem felkészültebb nálad.
Ezzel együtt fenntartom, hogy ha érdekel a téma akkor olvasgass sokat. Szakirodalom, tesztek, fórumok.
A géped gyengécske, elavult és nem éri meg fejleszteni. Ez nem jelenti azt, hogy nem is lehet.
Vehetsz bele gyorsabb processzort (minimum 5200+ teljesítményű legyen) a hardveraprón, vagy az apródon, de 6-7 ezernél semmiképpen ne fizess többet érte.
A maradékból vehetsz egy HD5770-es videokártyát (12-13 ezer), amitől látványosan begyorsul még ez az öregecske vas is.
Memóriából nem ártana a duplája a mostaninak, de jelenleg aranyárban mérik. Amennyiért meg tudnád venni, annyit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!