Na haly. Szeretnék venni egy procieszort,de fingom nincs,hol induljak el.. Valamennyire értek hozzá,de inkább a profik segítségét kérem. :) Amit maximum belefektetnék 20.000Ft,tudom nem sok,de hát ezvan.
A jelenlegi processzorom: Athlon 64 X2 Dual Core Processor 2.2Ghz-s. (2Magos).
Hát igen.. :/ Meg még Szerintem Táp is.. Csakmert 2napja raktam újra Op rendszeremet,és teljes használaton van a proci szinte mindíg.. Csak amikor netezek,Goggle Chrome-val,csak az elvesz prociból 30-60%-ot...+ a Skype (Nem is használom) De ha kivannak ezek kapcsolva,akkor is én Counter Strike 1.6 függő vagyok,és nem értem,2 napja raktam újra,oké teljesen jó volt,gyorsabb lett,minden felesleges progit letörölt stb. teljesen új volt az op rendszer rajta,és feltettem a cs 1.6-ot és nem tudom miért,de sazggatot mint a nem tudom mi... amikor már 3Éve játszok vele. És mindig max 30Pingem szokott lenni még külföldi szervereken is. most meg mindig 60-300as ping,ami majdnem képekben játszok... A netemmel nem lehet baj,mert amikor sima botok ellen játszok,akkor is ugyanaz. Szóval teljesen kivagyok. Vírus nem lehet,mert 2 napja raktam újra,de mingyárt leszedem Avastot,hátha talál valamit.
Az eddig leírt 8 hozzászólást vagy el sem olvastad, vagy kb. 10 %-át értetted meg.
De még egyszer leírom: abba az alaplapba amid most neked jelenleg 2014 január 4-én van otthon a számítógéped belsejében csak és kizárólag ezeket a processzorokat teheted bele:
Valóban nem tud sokkal többet mint a jelenlegi procid. Gyűjtsél még hozzá és vegyél egy normális alapkonfigot és azt majd később is tudod bővíteni.
2014. jan. 4. 13:07
19/36 A kérdező kommentje:
Igen. Végig olvastam a 8 oldalt. De akkor milyen processort ajánlanál? Mert nincs pénzem új egész alaplapra. Amelyik a legjobb/legerősebb ebbe a kula alaplabba.
2014. jan. 4. 13:20
20/36 anonim válasza:
Ebbe már értelmetlen venni. Ha vennél is nem vennél észre semmi javulást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!