Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Proci. (De milyet? )

Proci. (De milyet? )

Figyelt kérdés

Na haly. Szeretnék venni egy procieszort,de fingom nincs,hol induljak el.. Valamennyire értek hozzá,de inkább a profik segítségét kérem. :) Amit maximum belefektetnék 20.000Ft,tudom nem sok,de hát ezvan.

A jelenlegi processzorom: Athlon 64 X2 Dual Core Processor 2.2Ghz-s. (2Magos).

2014. jan. 4. 11:47
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Értem. Most megpróbálok 1 DDr3-as alaplapot,ramot keresni. ?ax 1 éven belűl meglessz. [link]

[link]

Eddig ez oké?

Procit nem tudom még milyet. I3-as mennyibe mozog?

2014. jan. 4. 13:31
 22/36 anonim ***** válasza:
Inkább egy FM2 konfigot javasolnék.
2014. jan. 4. 13:42
 23/36 anonim ***** válasza:

#21 Ááááááááá.....

Most vagy maradjunk az eredeti kérdésednél, és akkor az a válasz, hogy fejleszteni nemigen éri meg, de ha nagyon elszánt vagy, akkor ott a processzor támogatási lista.

Innen [link] kereshetsz olyan processzorokat, amik passzolnak bele. ha érdemben szeretnél egy kis sebességet, akkor az 5600+ és 6000+ os windsor magos processzorok között keresgélj, vagy ha be mered vállalni a BIOS frissítést, akkor találsz hozzá Brisbane magosakat illetve valamit a Phenom száriából is. Ezeket 7-10 ezer, illetve 13-17 ezer forint körüli áron kapod meg használtan.

Ha a mostani verziót akarod, akkor meg javaslom olvasgasd serényen a szaksajtót, mert bár úgy gondolod, hogy "valamennyire értesz hozzá", hacsak nem a mi szórakoztatásunkra trollkodsz, akkor egyértelműen lövésed nincs a témához. (Ami nem baj. Nem vagyunk egyformák.)

2014. jan. 4. 13:44
 24/36 A kérdező kommentje:
Hát,énis úgygondolom,van mit tanuljak... Mégcsak 13éves vagyok. Néztem I3-as procit ami 25-30K Avagy a legújabb I3as 35K Újonnan.
2014. jan. 4. 13:49
 25/36 A kérdező kommentje:

[link]

Ehj ezt kinéztem magamnak,de nincs a lista között,szóval nem jó. :((

2014. jan. 4. 14:05
 26/36 anonim ***** válasza:

De rajta van. Nem tekergetted lefelé a listát?

Beletehetsz az alaplapodba AM2+ -os procit is.

Tehát ezt a Phenom X4 9550 procit is beleteheted csak az alaplapod BIOS verziója legyen F9-es vagy nagyobb

(ismét megjegyzem , nem éri meg a géped fejleszteni már, főleg nem 20.000-et rákölteni és ráadásul csakis procira...)

2014. jan. 4. 14:23
 27/36 A kérdező kommentje:
Ertem,hogy nem érdemes,de egész mindenre nincs pénzem,és nem tudom kivárni,gyűjteni. A Bios-omat hol/Hogy tudom F9-esre csinálni? Boccs,de ez az oldal arról szól,hogy a hü**éknek segítsenek. :/
2014. jan. 4. 14:37
 28/36 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el a BIOS frissítést ilyen tudással mert ha elk*rod akkor lökheted el az alaplapot a p*csába.
2014. jan. 4. 15:19
 29/36 anonim ***** válasza:

Pontosan , igaza van az előttem szólónak. Ha a mostani BIOS verziódat sem tudod milyen és nem is találod hol keresd, akkor egy BIOS frissítést sem tudsz megcsinálni, hogy újabb verzió legyen rajta.

Nem kekeckedésből írjuk, a BIOS frissítés a legkényesebb művelet a számítástechnikában, egy lehetőséged van és ha elrontod, dobhatod az alaplapod a kukába, többet nem fog elindulni...

2014. jan. 4. 15:23
 30/36 anonim ***** válasza:
#29 Viszont ha taccsra vágja az alaplapot, akkor mondhatja a szüleinek, hogy kellene egy új mert ennek kampec. :)
2014. jan. 4. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!