Proci. (De milyet? )
Na haly. Szeretnék venni egy procieszort,de fingom nincs,hol induljak el.. Valamennyire értek hozzá,de inkább a profik segítségét kérem. :) Amit maximum belefektetnék 20.000Ft,tudom nem sok,de hát ezvan.
A jelenlegi processzorom: Athlon 64 X2 Dual Core Processor 2.2Ghz-s. (2Magos).
Nem tudjuk az alaplapod típusát de elméletbe am2 vagy am2+ os amihez már új procit nem kapsz. Szóval alaplapot és ramot is cserélni kell ha fejlődést akarsz észrevenni.
ÉN fm2+ -ra való váltást javasolnék de 20k-ból nem fog ki jönni.
#1 Mi a francnak szólsz hozzá akkor ha nem vagy otthon a témában?
1150 Procit hova rak ?? a seggébe? mert mással nem igen kompatibilis.
Na haly
"Valamennyire értek hozzá"..." fingom nincs,hol induljak el"
-Ha annyira értesz a számítástechnikához mint a megszólításhoz és a fogalmazáshoz akkor komoly bajok vannak.
Athlon 64 X2 Dual Core Processor 2.2Ghz
-ez így kevés. Rengeteg kétmagos athlon 64 proci létezik. Itt van példának egy: [link]
ez AM2-es foglalatú tehát ebből mi következik?
-....az hogy az alaplapod is AM2-es....
és az alaplapodtól függ, hogy milyen procit tudsz beletenni, és nem a mostani procidtól.
tehát: 1.keresd meg hogy hívják az alaplapod.
2. Írd be google-ba
3. Kidobja az alaplapod hivatalos! weboldalát
4. a CPU szupport résznél megkeresed melyik proci a legnagyobb amit fogadni tud
5- keresel egy ilyen procit neked megfelelő árban
Pontosan, 6éves gép,teljesen újon vették szüleim anno. 120.000Ft-ért ami mostmár sztem 30-at sem ér + a monitor LCD volt 40-50. Config:
2Gb DDR2 Ram
Proci:Amit írtam.
Videókártya Valamilyen MSI Ati 256Mb-os az alap (512Mb-os) Meghalt benne.
alaplap: GIGABYTE GA-m61sme-s2
Tudom elég régi. Meg tápom is szar lett,ezért lett cserélve. Elvileg zárlatos lett a semmitől. 1 360W-os van benne.
"Ittvan google kép."
nagyon szép az alaplap így képen nézegetve, de ebből sajnos nem derül ki milyen procik mennek bele. Ezért kell a hivatalos weboldalon megkeresni. Tehát annyit tudunk , hogy a lapod egy Gigabyte GA-M61SME-S2.
Ez a hivatalos weboldala: [link]
és ez a CPU kompatibilitási lista. Ezek közül tehetsz bele procit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!