Ha ilyen gépetek lenne és lenne még 40 000 forintotok még mit vennétek bele?
Figyelt kérdés
ALAPLAP: ASRock FM2A75 PRO4
TÁP: FSP Hexa 400W
APU: AMD A10-Series X4 6800K 4.1GHz FM2
RAM: Kingston HyperX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
HDD: Western Digital Caviar Red 2TB
Bill & Egérből már van megfelelő. De valami úgy érzem hiányzik nagyon... Ti mit vennétek ebbe ami hasznos lenne bele? Lehet akár VGA is, de azt majd akkor akarok ha már az integrált nagyon nem bírja a játékokat.
2013. dec. 14. 14:04
1/20 anonim válasza:
2/20 A kérdező kommentje:
VGA-t később akarok. Valami másra gondoltam, valami kiegészítőre mondjuk... am a leírásban is írtam h nem feltétlenül VGA kéne :DDD
2013. dec. 14. 14:13
3/20 anonim válasza:
Kipótolnám még egy tízessel és vennék egy 240-256GB-os SSD-t.
4/20 A kérdező kommentje:
Na mondjuk ilyesmikre gondoltam :D
2013. dec. 14. 14:15
5/20 macika55 válasza:
Ha nem akarsz egyenlőre VGA-t,akkor egy SSD-t
Samsung 840 series 120GB és gyorsul a rendszered.
Aztán gyűjts egy kis kp-t a fenn említett kártyára.
Ez akkor érvényes ha egyenlőre nem csak játszol hanem általános netezés folyik+ filmnézés.
Viszont ha túlnyomórészt csak a játék megy,(csak a VGA)
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
Az xfx nagyon jó márka kiváló húzható is, a Kingston is kiváló márka! tapasztalatból mondom de a Shapphire is nagyon jó az msi nem annyira!
9/20 A kérdező kommentje:
Még valami ami nem SSD vagy VGA?
2013. dec. 14. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!