PS4 vagy PC?
Jómagam is PC-re szavaznék.
"Én is 6 éve vettem egy Athlon x2 250 gépet 4gb ram +gtx470oc-vel és még is 4 hónappal ezelőtt full hd-ban akadásnélkül játszottam BF3-at ,Dirt3-atCrysis2-t ,FarCry3-at,GTA 4-et,"
Na ezt megnézném...
Szerintem vegyél 5 milláért egy PC-t -.-
Minek 400-ért gép? Simán össze lehet rakni 200-ból egy olyat, amivel 2-3 évig biztos nem lesz gondod Ultra beállításokkal.
Ugyanugy megkell venni a jatekokat PC re is,es ps+ ra ha befizetsz minden honapban kapsz 1 jatekot,meg most csak indie cimeket mivel hogy nincs sok jatek,de mikor lessz ra sok akkor viszont lessz 3 es koztuk 1 AAA cim is.
Es PC-n nincs exclusive cim,a sony exclujai nagyon erosek,ez a sok sza r jatek PC-re meg mar kiborito!
Meg a szaros diablo is kijott konzolra,direkt arra terveztek es nem pc reXD.Ennyit a pc rol
Meg azt megnezem hogy egy athlon2 x2 hogy hajt ki egy gtx 470OC-tXD
Nehéz kérdés.
PC több dologra használható hiába mondják,hogy a PS4-en is lehet internetezni,youtubeozni,facebookozni stb PC-n kényelmesebb.
1-0 a PC-nek.
PS4-et olcsóbban ki tudod hozni jelenleg 99.000-100.000-már kapható és használt játékokat már jóáron meg lehet kapni hozzá.Pl Call of duty AW 7000-ért.
1-1
Mind a két platformra vannak nagyon jó címek. (Pc starcraft 2 pl ,ps last of us)
2-2.
És most jön ami eldönti a dolgot: Ha sokat internetezel gépen stb. akkor a PC nyer 3-2-re ha inkább játszol és hosszabb távon akarsz játszani akkor PS4 nyer 3-2-re,vagy akár 4-2-re hiszen egy olyan pc-t nem tudsz kihozni 99-100.000-ből ami a PS4 szintjén van ,sőt 150.000-se.Ha van 180.000-200.000 viszont érdemesebb a PC!
Ja azt lehagytam,hogy még szokták mondani,hogy fizetős a multi.
Ezt is két irányból lehet nézni.
Vagy úgy ,hogy fizetős a multi ,de lehet úgy is ,hogy évi 15-16k-ért havi 2 játékot kapsz ingyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!