PS4 vagy PC?
400 ezerért felesleges gaming PC-t venni, 200-ból is elég combosat kapni. Inkább rakd félre a felét, aztán ha ezt kevésnek érzed, fejlessz rajta - jobban jársz...
PS4-re több játék fog megjelenni, viszont jelen pillanatban még szerény a kínálat. De ha nem félsz a kontrollertől, és nem akarsz játékon kívül mást csinálni a PC-den, akkor válaszd azt (mondjuk én még várnék, míg kijönnek nagyobb címek).
Soha nem fogom megérteni miért nincs agyatok.
Vegyél PS4-et meg tv-t, de úgy, h maradjon vagy 40 ezer egy alap gépre, amivel tudsz netezni meg bármi.
Na megnéztem.
130 ezer egy ps4.
Akkor 220 egy hd tv, ami már 3d meg minden.
Meg van még 50 ezred egy gépházra, egy p5 alaplapra, 2 giga ramra, egy kétmagos procira meg valami alap vga-ra.
Simán jó vagy vele évekig.
Ez egy nagyon érdekes kérdés.
A PS4 a legújabb konzolja PlayStationnak,viszont egy-egy pár éves vagy régebbi kedvencedet játszani vele nem fogod tudni,egy-egy játék többezer forint ,sokszor több tízezer.
Megjelenik egy-egy új játék 10,000-15,000ft darab áron átlagosan 10 általad játszani kívánt játék megszerzése 80,000-170,000ft körül van.
Mi van ha nem tetszik?-negyedannyiért tudod eladni,hiszen ha már beregelted ONLINE-ba más azt nem fogja tudni használni.
Tehát nagy hátrányok,és gondolom aki PS4-el gamerkedni akar az nem 4-5 játékot fog venni összesen mire kijön egy újabb konzol amit megakar venni.
Másik hátránya a konzoloknak,nem minden játék van rá.
Garancia vesztéssel jár,ha módosítod az alapot,hogy írott játékot tudj futtatni.
Én Pc-t ajánlok,nem úgy van az ,ahogyan sokan gondolják,hogy megveszik 250,000-ért és ki kell adni évente +150,000ft-okat kiadni ,mert kijöttek a te gépedben lévő hardverek erősebb darabjai.
Egy most megvásárolt gép ~ 3-7 évig elég lesz bármilyen játékhoz amit 300,000-ért rak össze az ember.
Én is 6 éve vettem egy Athlon x2 250 gépet 4gb ram +gtx470oc-vel és még is 4 hónappal ezelőtt full hd-ban akadásnélkül játszottam BF3-at ,Dirt3-atCrysis2-t ,FarCry3-at,GTA 4-et,csak már az haldoklott,mivel nagy gamer vagyok:)
Én PC-re szavazok,nem korlátoz,egy 10 éves játékot is tudsz rajta játszani,nem csak a konzollal egyidős vagy fiatalabbakat.Ingyen letudsz tölteni játékokat,Online tárhelyek sokassága stb...
Tehát 130e FT + 20 játékkal már 300,000 FT fölött vagy.
Mindenképp PC.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!