Ez a laptop megéri az árát? Ha nem, akkor milyet ajánlotok?
Dedikált VGA-val szeretném, ha ~lowon elfutnak a mai játékok az már megfelelő, elsősorban munkára kell ezért minimum a 15"-os kijelző. Nagyjából 120-150k Ft-os árban nézelődök.
"Én nem vennék amd processzoros laptopot..."
????????????
Mi a fene bajod van az amd-s laptopokkal? Attól hogy az intel drágább még nem feltétlenül jobb, tény hogy én is min i5-ös lapot vennék hogyha játszani szeretnék rajta, de az amd is remek...
Végül azt vettem amit a kérdésben is linkeltem, egyáltalán nem melegszik és eddig tökéletesen megfelel. Igaz fél óránál többet nem is játszottam rajta egyhuzamban de írtam is, hogy nem azaz elsődleges cél. Egyedül annyi a hátránya, hogy usb3.0-jához nincs driver win7re (így nem is működnek), win8.1-en meg WiFi nem működik*, Win8-nál viszont minden jó.
*Ez vicces, mert a "win 8.1"-es g505s-hez tartozó wifi driver telepítője azt írja, hogy nem támogatott rendszer vagy eszköz. A hivatalos oldalról letöltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!