Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fényképszerkesztéshez milyen...

Fényképszerkesztéshez milyen laptopot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Gyakran fényképezek és a képek szerkesztéséhez keresek, gyors, megbízható laptopot aminek szép a kijelzője is.

Eddig Acerben gondolkodtam, de Asus és Dell laptopok is szimpatikusak számomra.

maximális keret 180ezer forint!

2013. nov. 4. 12:59
 1/2 Csxeba ***** válasza:
Ahhoz nem kell olyan nagy számítási kapacitás. 120-150 ezres kategóriában lévőket már simán megveheted erre a célra. És én a helyedben elfelejteném a windowst, ha munkára akarod használni. Tegyél rá Linux Mintet, van rá egy csomó király nyílt forráskódú képszerkesztő (pl GIMP).
2013. nov. 4. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Minden laptoppal lehet képet szerkeszteni, a 100eFt felettiek mind jók neked. Én a sort még a HP-val is kibőviteném, mert ebben a márkában a legtöbb már fémvázas, ami stabilabb. Persze egy jó op. rendszer is kell rá, akár gyárilag beépitett/OEM/, akár külön vásárolt W7 vagy W8, az XP-t már felejtsd el.

Aztán uccu neki, válogass a sok fényképszerkesztő programból, a net teli van vele. A gyorsaság nem csak gép, hanem netsebesség és szoftverfüggő is./Op. rendszer és a rajta lévő progik/

2013. nov. 5. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!