Milyen processzor pasztat ajanlotok?
Figyelt kérdés
Persze nem ilyen 10k ertekre gondoltam de ami jonak monthato2013. nov. 2. 18:03
2/9 A kérdező kommentje:
lekvar? Majd egy i7-4770K -hoz lekvarral fogom bekenni nem? :D most komolyan kinek mi a tapasztalata?
2013. nov. 2. 18:12
4/9 A kérdező kommentje:
Es nem szarad ra a lekvar?
2013. nov. 2. 18:16
5/9 anonim válasza:
Csak azt akartam vele jelezni, hogy szinte teljesen mindegy, melyik pasztát teszed rá.. 2-3 fok különbség semmit nem ér.
Ha kétszer méred le ugyan azzal a cuccal, akkor is lehet ennél nagyobb eltérés..
6/9 anonim válasza:
Nehogy lekvárt kenjél intel procira te bolond.
7/9 anonim válasza:
Igen, mert ha intel procira lekvárt ken, te jó isten mi fog történni, bedől az univerzum.
A legolcsóbb paszta is tökéletes.
8/9 anonim válasza:
Én ezt a fajtát használom:
1 éve kentem fel és napokban puooltam ki a gépet és szedtem le az fx-ről a hűtőt és a paszta ugyanolyan állagú volt mint mikor 1 éve rákentem, nem volt kiszáradva és nem ragadt össze a hűtő talpával.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a 6.odik valszolonak :)
Amuy semmi fele keppen nem kentem volna lekvart ra csak meg ne hlalotam sehol :D
2013. nov. 2. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!