Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vásárlás esetén mire...

Laptop vásárlás esetén mire figyeljek oda? Milyen szempontokat vegyek figyelembe és mit ajánlotok olyan 100-140. 000 ft értékben?

Figyelt kérdés
nem vagyok túl tájékozott ebben a témában :$
2012. máj. 2. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Márka legyen, és ne valami occokinai márka. Figyelj oda, hogy tényleg igazi legyen (apró helyesírási hibák, én pl láttam már MSi helyett MSl-t. (Az egy kis L betű)).

130 körül tudom ajánlani neked a Toshiba L750D-ből valamelyiket. 16K-t pl.

2012. máj. 2. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:

a Toshibáknam tényleg jó ár-érték aránya van és nekem is szimpatikusak. Nekem egy L650esem van és meg vagyok vele elégedve és azt ajánlanám neked is.

Ilyen árkategóriában jó ajánlataik vannak, de azért nézz körűl más megbízhatóbb gyártók között, mint pl: Acer, Dell, HP, Packard Bell, Samsung (az kicsit drágább).

2012. máj. 2. 20:54
 3/3 Batti válasza:
Csak a garanciát és a gép paramétereit figyeld! Hosszú garancia (min 3 év). A gyártó sztem mind1 !
2012. máj. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!