Dementoricus kérdése:
Egyetemre, órákon jegyzetelésre, mit ajánlotok? - "valamilyen" netbook? - galaxy tab 10.1 - másmilyen TAB? - "valamilyen notebook? Fontos, hogy sokáig bírja az aksi, könnyen felálljon a rendszer és gyorsan lehessen írni. (gépelni tudok)
Figyelt kérdés
aki használ/t ilyet és van tapasztalata és megosztja, külön köszönöm !2012. ápr. 6. 22:35
1/3 anonim válasza:
Egyetemre én inkább szereznék egy laptop-ot. Sokáig szemesztem én is a tabokkal és lassan a netbook-okkal de.. hülyeség ebből a szempontból amire neked kell. A tab szép és jó de csak úgy rajta írni nem olyan mint billentyűzettel. A notebook-ok ára meg általában ott kezdődik ahol már egész jópofa laptop-okat is lehet venni szóval elveszíti az értelmét hacsak nem szempont, hogy ne legyen csak ilyen 10-13"-os.
Szóval szerintem egyetemi jegyzetelésre tab nem jó, notebook meg akkor ha kisebb méretű eszköz kell.
2/3 anonim válasza:
Én egy Laptopot ajánlok, egy értelmes netbook áráér már tudsz venne egy rendes laptopot, És amikor veszel eggyet nézd meg hogy meddig bírja az aksija vagy külön rendelsz / kérsz hozzá aksit.
3/3 anonim válasza:
Egyetemi jegyzeteléshez a papír és a toll az ajánlott. Hidd el, hogy nem fog géppel menni hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!