Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemez teljes formázása...

Merevlemez teljes formázása operációs rendszer nélkül. Hosszú. Hogyan?

Figyelt kérdés
SATA a HDD, kábel, minden jó, de a gép (BIOS, Windows (7 telepítò lemez)) csak percekig érzékelik. Ezért kockázatos a formázás, de nem érdekel. Érthetőn, lépésről lépésre el tudjátok magyarázni? Remélem még meg lehet menteni... Előre köszi!

2013. nov. 8. 19:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Amúgy: megvan a táp típusa!

HKC USP 5550 (Az Ipari Szemét) 550W

7.000ft

2013. nov. 9. 09:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Most, hogy ez kiderült, mindentől függetlenül, kellene új táp

Ez 550W, akkor, gondolom valmi minőségibb 550W-os kellene, szerintetek?

2013. nov. 9. 09:08
 13/15 A kérdező kommentje:
megráztam megint a vinyót, és zörög! Kb. a közepén zörög valami
2013. nov. 9. 09:38
 14/15 P.O.C. ***** válasza:

"Most, hogy ez kiderült, mindentől függetlenül, kellene új táp

Ez 550W, akkor, gondolom valmi minőségibb 550W-os kellene, szerintetek?"

Egy minőségi 400W -os tökéletesen elég.

FSP HEXA 400W, Chieftec CTG-400.

2013. nov. 9. 11:11
 15/15 A kérdező kommentje:

Kőszi! Az utóbbira esett a választásom, de hamarosan veszek egy új videokártyát, és azt mondták, hogy ahhoz a Cooler Master G500 illik. Az nem jó?

Na de vissza a merevlemezhez! Nem tudom másik gépbe beletenni, mert mindenkinek akit ismerek laptopja van (komolyan!), szervízbe nem akarom vinni. Szóval 3-40 percig érzékeli, legalább 60 perces szünetekkel (addig ki kell kapcsolni). Volt egy lemezhibája, le kellett formázni, tettem rá windows 7-et, aztán egy hét múlva kezdte el "ledobni" a merevlemezt,

2013. nov. 9. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!