Merevlemez teljes formázása operációs rendszer nélkül. Hosszú. Hogyan?
A tápRól fogalmam sincs, de nem is számít szerintem, mert másik merevlemez simán megy annak a helyén.
processzor: AMD Athlon 64 X2 DualCore
alaplap: GIGABYTE GA-M68SM-S2L (SATA(1))
HDD: MAXTOR (Seagate) 500 GB (nevenincs, SATA2, ezt kellene formázni)
Most van benne egy 2 TB-s (Seagate, SATA3) és megy vele. A régi (amit formázni kellene) az is ment simán, aztán lemezhiba... és csak rosszabb lett.
Bekapcsolás után 3(három)-40 percig érzékeli, aztán kikapcsolom, legalább 1 órát várni kell, hogy újra érzékelje
Ez tényleg érdekes. Tudom nehéz erre lehetőséget találni, de meg kéne próbálni másik gépbe használni ezt a lemezt pár órát, hogy ott hogyan viselkedik.
Egyébként a táp nagyon nem mindegy, ugyanis a laikusok keveset tudnak erről, de a számítógép legfontosabb alkatrésze. Rossz minőség esetén, befolyásolja az alkatrészeid élettartamát és stabilitását.
A típus meghatározásnak egyetlen módja van. Leszereled az oldallapot, és leolvasod a címkéről. Megelőzve a kérdést: Hogy hol a táp? Kívülről abba dugod a 220V -ot.
Mivel nincs feltüntetve sehol papíron, így valószínűleg ház/táp kombó, és az abba lévő tápok meg gané minőségélűek, tisztelet annak a 2-3% kivételnek.
Persze, egy szóval se mondtam hogy biztosan táp okozta a bajt, de benne van a pakliban. Lehet minőségi táppal is csak eddig lett volna a stabil ez a vinyó. Ezért kéne tesztelni a vinyót másik gépbe.
Számítógépház... van a számlán!
EUROCASE QTX 54X ... 9.000ft! xD
Javítás:
EUROCASE ATX 54X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!