Hogyan tudok telepíteni a merevlemezre is? (többi lent. )
Vannak alaplapok, amelyek csak az 1-2 számozású sata portokról bootolhatóak. Arra tippelek, de cáfoljanak meg ha nem így van. Esetleg cseréld meg őket. Amúgy nem kellene akadályának lenni, mert tudjuk régen csak HDD voltak.
Vagy: olvastam még olyan furcsaságról, hogy SSD-re telepítéskor 2 lemez esetén, a telepítő hajlamos a másikra rakni az MBR-t (ezért kell lehúzni telepítéskor a másikat). Ezért jelez mert formatáláskor törölné. Csak tipp. Nézd meg a win7 lemezkezelőben a partíciókat. A rendszerindítást hol, melyiken írja?
a rendszer fent van az ssd-n (C-meghajtó) és a programokat (pl. játékok) akarom a D-meghajtóra telepíteni (az egy HDD), mert az ssd lassan betellik...
na és a D-meghajtóra nem enged telepíteni...
Hát én a bios beállításra gyanakodnék. Ugyan úgy van-e beállítva a hhd, mint az ssd? ilyesmire gondolok info: [link]
2-es bekezdés. Jó porton van-e. Hdd mód helyesen beállítva, mert lehet egyesével kellett. Amúgy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!